Pentru a crea un album foto nou, faceţi clic pe "Profilul meu" şi apoi "Fotografii". Faceţi clic pe "Creare album" link-ul de navigare din partea stângă. Puteţi, de asemenea, faceţi clic pe "crea un album foto" link-ul din "Albume foto" din profilul tau.
După ce selectaţi un nume de album şi să decidă cine poate vizualiza album, faceţi clic pe "Continuaţi". Utilizaţi una din opţiunile de încărcare a fotografiilor pentru a adăuga fotografii la albumul nou. Puteţi crea până la 100 de albume pe hi5 dvs. de cont şi fiecare album poate stoca până la 250 de fotografii. Capacitatea album total nu poate depăşi 50 MB.
Albumul dvs. implicit este numit "Galeria mea". Puteţi schimba acest nume, prin selectarea album în "Fotografii" zonă şi făcând clic pe "Editare Detalii" link-ul de mai sus pe lista de fotografii.
Intri aici http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?
iar in stanga ai Creare album
Pai ...pasul 1:intri in cont
p2:dai profilul meu
p3:sub status(acolo unde poti scrie ce faci acum ) ai un buton mare pe care scrie incarca
p4:dai pe buton si intri pe o pagina unde scrie "incarca fotografii" iar sub scris poti sa iti alegi albumul, iar daca vrei sa iti faci un album nou sub fereastra in care iti apare albumul in care sa incarci pozele (in partea dreapta) scrie " creaza un album nou ", dai pe el si apoi trebuie sa scrii un nume pentru noul album.
p5:dai pe butonul pe care scrie creaza si ai un nou album
Sper ca ai inteles ceva din ce am scris mai sus... funda?
Gata am aflat dar pentru ptimu tot dau funda pentru cel care ma felicita primul fundoii:X
hecamefrommetalland întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: