| smile20000 a întrebat:

Cum imi pot face propriul meu site?

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Leandro a răspuns:

Pe www.ucoz.ro, un sistem simplu prin care poti sa-ti creezi un Site sau Blog gratuit! Se adreseaza tuturor, incepatori sau avansati, ai gratuit teme, hosting, spatiu, trafic nelimitat, adresa tip nume.ucoz.ro, interfata in limba romana si multe altele!

Aici poti sa te inregistrezi: http://www.ucoz.ro/register

Mult succes!

| Mao a răspuns:

Pentru un domain, adică "www.numeledatdetine.com/ro/info/net", trebuie să plăteşti o sumă de bani. E adevărat că trebuie să ştii informatică (HTML, PHP şi CSS), dar eventual îl poţi face şi cu Adobe Flash (caută pe net mai multe informaţii).
Până atunci, dacă nu vrei să plăteşti, însă vrei să vezi cum e, poţi intra pe www.webs.com, să urmezi paşii de acolo şi să îţi faci un subdomain, gratis, care se va numi www.numeletău.webs.com, şi pe care, cu ajutorul HTML-ului, îl vei putea personaliza după bunul plac (asta dacă la înregistrare nu alegi o temă dată de ei, atunci tu doar pui poze, text etc.)
Baftă!

| DexterKill a răspuns:

Ai o gramada de posibilitati, scrii pe google" make my own site" si cauti care site pare mai interesant sau te atrage mai mult

| justme91 a răspuns:

Cunostinte solide de PHP, HTML si CSS.
Bani pentru un domeniu/hosting.
Timp liber.
dar pentru ca probabil ai sub 14-15 ani si vrei sa-ti faci site cu Justin Bieber sau mai stiu eu cine, ai raspunsuri mai "bune" mai sus.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare