Incearca sa nu te mai gandest la lucrul care te face sa razi si muscati limba
La mine functioneaza. Funda?
Pe masura ce te vei maturiza vei scapa de acest necaz si vei rade doar la bucurii autentice si la glume inteligente.
Eu imi musc buza sau ma uit in alta parte si incerc sa nu mai mai gandesc
a cazut odata o colega pe scari si mie si colegeleor ne-a venit sa radem in felul cum a facut-o si ca sa nu se supere mi-am muscat buza tare...
Nu trebuie sa o faci, decat daca este absolut necesar. Rasul este ceva foarte natural si foarte sanatos. In plus, daca poti sa razi in momentele dificile ale vietii, cand nu sunt motive de ras, e foarte bine, e foarte sanatos pentru psihicul tau.
Atunci cand iti vine sa razi gandeste-te rapid la un lucru foarte trist ce ti s-a intamplat si sigur vei inceta sa razi.
Inspiri adânc şi expiri tare. Apoi, încearcă să te gândeşti la ceva plictisitor, care nu-ţi provoacă râsul. Încearcă să te autocontrolezi ca să nu-ţi mai vină gândul caraghios în minte cel puţin pâna pleacă profa sau şeful din cameră şi te simţi liber să te tăvăleşti pe jos de râs, pentru că râsul e FOARTE sănătos, de fapt!
Pai este chestie de auto-control.Eu,cand doresc sa ma abtin din a mai rade imi fac ordine in minte si spun ,,Nu rad,, de mai multe ori si reusesc prin a sfarsi cu un zambet mic-micut pe fata
.
FUNDA?
Pai este chestie de auto-control.Eu,cand doresc sa ma abtin din a mai rade imi fac ordine in minte si spun,, Nu rad,, de mai multe ori si reusesc prin a sfarsi cu un zambet mic-micut pe fata
.
FUNDA?
Bunaaa ma numesc nicoleta...asta nu stiu. daca esti esti bine dispusa si fericita de ce sa nu razi? mai bine sa radem cand suntem fericiti decat sa radem cand suntem tristi nu?