| Meli34 a întrebat:

Cum pot sa urez cuiva LA MULTI ANI pe facebook...repede va rog.Ms

Răspuns Câştigător
| asy25 a răspuns:

Pai...trimitei un mesaj big grin
(este undeva in dreapta sus "trimite mesaj" )
...altfel eu nu stiu cum big grin...

funda? plizzz

11 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

Pai intri pe "peretele" lui si ii scrii mesajul tau, ex:La multi ani!

| MarinaElena a răspuns:

Intri pe profilul persoanei respective->perete->la ce te gandesti si scrii acolo ce anume vrei uh.Sau in caz ca este pe chat, ii poti spune acolo.

| Plague a răspuns:

La multi ani! E facebook, ce vrei mai mult? Desi eu urasc sa mi se zica pe fb la multi ani, doar se umple de spam...

| blondissima a răspuns:

Poti sa-i trimiti un mesaj sau sa scrii pe peretele ei/lui.

| Denise_3997 a răspuns:

Intri pe Facebook, pe profilul persoanei careia vrei sa-i urezi La multi ani si in profilul persoanei respective, in optiunea Wall o sa ai o casuta unde iti va spune "Write something". Acolo scrii frumos La multi ani. Sper ca ajuta

| Denise_3997 a răspuns:

Intri pe Facebook pe profilul persoanei careia vrei sa-i urezi la multi ani. Acolo, vei gasi o casuta unde iti va spune write something. In casuta aceea scrii frumos urarea ta. Automat se va publica pe profilul persoanei respective (pe wall). Sper ca ajuta

| Ciprian16 a răspuns:

Dai pe profilul ei/lui si iti apare acolo "scrie ceva" si scrii la multi ani sau ce vrei ca bft!

| Brunette13 a răspuns:

Pai acolo sus pe profil scrie " scrie ceva "... scrii acolo si apesi Enter {fundita?}

| Katerina_2750 a răspuns:

Intri la persoana respectiva si dai sa i scrii pe perete.

| peda73 a răspuns:

Dai click pe prietenii tai, apoi click pe prietenul caruia vrei sa-i urezi ceva, apoi sus in dreapta scrie 'trimite mesaj' pe care dai click.Scrii mesajul si apoi pe trimitere.SUCCES!

| Deny_1062 a răspuns:

Ii lasi un comentariu la o fotografie.acolo unde scrie : Lasa un comentariu.