Pai...trimitei un mesaj
(este undeva in dreapta sus "trimite mesaj" )
...altfel eu nu stiu cum ...
funda? plizzz
Intri pe profilul persoanei respective->perete->la ce te gandesti si scrii acolo ce anume vrei uh.Sau in caz ca este pe chat, ii poti spune acolo.
La multi ani! E facebook, ce vrei mai mult? Desi eu urasc sa mi se zica pe fb la multi ani, doar se umple de spam...
Intri pe Facebook, pe profilul persoanei careia vrei sa-i urezi La multi ani si in profilul persoanei respective, in optiunea Wall o sa ai o casuta unde iti va spune "Write something". Acolo scrii frumos La multi ani. Sper ca ajuta
Intri pe Facebook pe profilul persoanei careia vrei sa-i urezi la multi ani. Acolo, vei gasi o casuta unde iti va spune write something. In casuta aceea scrii frumos urarea ta. Automat se va publica pe profilul persoanei respective (pe wall). Sper ca ajuta
Dai pe profilul ei/lui si iti apare acolo "scrie ceva" si scrii la multi ani sau ce vrei ca bft!
Pai acolo sus pe profil scrie " scrie ceva "... scrii acolo si apesi Enter {fundita?}
Dai click pe prietenii tai, apoi click pe prietenul caruia vrei sa-i urezi ceva, apoi sus in dreapta scrie 'trimite mesaj' pe care dai click.Scrii mesajul si apoi pe trimitere.SUCCES!
andreea31 întreabă:
girlbrushedpink3 întreabă:
alexx102428 întreabă: