| byby0845 a întrebat:

Cum sacapi de fratele inervant daca vrei sa stai la calculator?

11 răspunsuri:
| Black_Cherry a răspuns:

Vaiii imi amintesc cum era cand eram mai mica si ma certam cu fratimiu de la calculator. Si nu putea sa-l fac sa se deslipeasca de pc deloc. Poti sa incerci sa plang si sa urli poate are efectlaughing

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Pai intai as vrea sa te corectez:enervant
Si poti sa il rpgi frumos sa te lese ori ii spui parintilor tai ca ai ceva(teme chiar daca esti in vacanta le zici ca vrei sa le faci)de facut si nu te poti concentra.
Dar nu te sfatuiesc sa ii minti asa ca roaga-l frumos sa te lese ori iti pui castile dai o muzica tare si il ignori complet Sper ca te-am ajutat!
Bye!

Răspuns utilizator avertizat
| Iiiiioana a răspuns:

Pai il scoti din camera
vorbeste cu ai tai si spune-le ca "asta micu" nu te lasa in pace ca intri 10minute si zice sa il lasi si pe el.
daca esti singura acasa cu el- ii spui: o sun pe mama si nu ii zic numa ca nu ma lasi la calculatorca ii zic si ca: niste secrete, niste chestii ce le face si parintii nu stiu...o sa functioneze :d la mine functineaza
gaseste-i alta ocupatie - thinking

| Justina10ify a răspuns:

Mai cedeaza si tu :d pentru ca o sa se plictiseasca daca e mic si nu stie sa umble, daca e mai mare, trebuie sa-l impartiti fiind ca sunteti frati...Fă altceva in timp ce sta el : mergi in vizita,fa sport, citeste, uita-te la tv. happy

| Kiddzutsa a răspuns:

Un sut in cur si afar la usa.
Nu acum serios, spune-i ca ai si tu problemele tale laughing, sa te lase in pace.
In caz de e mai mic; eu sunt mai mare, am voie mai mult timp decat tine, ( mereu funcioneaza )
Ori ii cumparati un calculator si lui.
Ori il scoti la usa.
Ori daca e mai mare, adio byby :S
:*

| stefan22 a răspuns:

Sa inteleg ca aveti doar un calculator.Stiu povestea deoarece si eu am un frate.Solutia nu este cearta...nu va duce decat la mai mult haos si nu vei obtine niciun rezultat...te vei convinge daca vei face acest lucru.Incercati sa va impartiti un anumit numar de ore.Eu zic ca va da rezultate.Parintii nu te pot ajuta in situatia asta, vor fi impartiali, eventual va vor interzice amandorura sa va mai atingeti de calculator.Comunicarea este solutia, vei vedea.
Inca ceva:Nu apela la santaj! asta e un sfat de urmat.Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii gasesti ceva de lucru
il legi cu capu in jos
il freci cu sare de lamaie al buricele degetelor sa numia poata apasa pe butoane si numai sta la PC laughing))))
sau eu bagi paia cu BA IA MARS PUTZY CA SUNT MAI MARE EU

funda daca vrei laughing

| cocoman a răspuns:

Il dai laoparte rolling on the floor
Zi si uh cal caut-o o gagica afara sau ca a trecut cineva mai devreme si sa iasa afra.nu stiu vezi u rolling on the floor

| elenastan a răspuns:

Daca vrei sa scapi de el fal sa te loveasca si matma ta il va pedepsi

Întrebări similare