| alexutzza4u a întrebat:

Darga TPU eu de un an aproapte fumezz si de cand fumezz mai mult nu ma mai am pofta de mancare asa de bine ca inainte nu stiti dc?

5 răspunsuri:
| TeREe a răspuns:

N mic sfat pot sa iti da si eu eu zic ca daca fumezii mult poate de aceea nu mai ai pofta de mancare dar nu ti se va ntampa nimic daca iti sa fumez si daca nu sti sa fumezii vei face cancer la gat

| DAS a răspuns:

Nu mai ai pofta de mancare,ti se ingalbenesc dintii,iti apar pete pe fata, te dor plamanii, te doare stomacu si cand mergi la doctor nu-ti da vesti bune.LSA_TE DE FUMAT SCUMPO.Esti fata, respecta-te.Numai bine iti doresc.

| CookieMonsta a răspuns:

Tigara are niste substante care in contact cu acidul gastric face ca pofta de mancare sa dispara. Nu inseamna ca nu vei mai vrea sa mananci toata viata, ci ca poti sari peste o masa.

| Alex66 a răspuns:

Incearca sa te lasi de fumat si ai sa vezi ce incepi sa mananci ...credema...

| stilferlo a răspuns:

Simplu, tutunul taie pofta de mancare, asta fara sa iti dai seama, incearca altfel, i-ati 2 zile, in prima zi cand iti este foame, fumez o tigara, si dupa vezi cat poti manca, apoi in cea de a 2 zi, cand iti este foame mananca direct, si ai sa vezi ca poti manca mai mult decat in ziua anterioara