| CriCri a întrebat:

De ce aproape toti copiii incurca "maine" cu "ieri" si viceversa?

7 răspunsuri:
| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

De ce e iarba verde? :\

| Allysson a răspuns:

laughing pai finutul meu le mai incurca si are 4 ani... zice maine am fost la tara sau ieri voi merge la piscina cu mama laughing si e asa amuzant

| lolly a răspuns:

Depinde de varsta adica pana in 7 ani, sunt probleme.Dar ceilalti ar trebui sa stie diferenta de timp.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt mici, si cum a spus si @lolly, pana in 7 ani sunt probleme.Imi amintesc de un prieten, care cand era mic spunea''Ieri ma duc la bunici...'' sau''Maine am fost la...''laughing Ma prapadeam de ras cand il auzeam.Si eu am fost mica dar niciodata n-am incurcat ''maine'' cu ''ieri'laughing

| Dr3yga20 a răspuns:

Stai incurca cineva asta? Pai asta e foarte ciudat, nu credeam ca exista asa ceva dar inseamna ca copii din ziua de azi sunt mai ciudati.

| bi3ncu7zZa a răspuns:

laughing pai cand sunt mici nu'i problema...eu am un coleg care e cam batut in cap de felul luibig grin si acum incurca ieri cu maine sau data trecuta cu data viitoarelaughing
de exemplu eram la ora de fizica...si profa la chemat la tabla sa il asculte.iar el a zis ceva de genul : "Doamna profesoara, va rog frumos ma asculati data trecuta?" rolling on the floor va dati seama ce a fost in clasa...ne-am prapadit de raslaughing deci raspuns la intrebarea ta : care au pana in 7 ani sunt mici si nu stiu, dar care sunt mai mari ( ca colegamiu) sunt prostibig grin

| Madaa12345 a răspuns:

Pentru ca sunt mici.

Întrebări similare