Vad ca ai 2 fundite, oricum, incearca sa raspunzi cat de bine poti tu si nu raspunde decat la intrebarile la care stii sigur raspunsul
. Incearca ca prin raspunsul tau sa nu te legi de nimeni, sa nu faci mistouri, sa nu-ti bati joc de nimeni si incearca sa nu isti nici un conflict si nici-o discutie
si vei avea sanse mari sa primesti fundita
. Succes
.
Fundita nu se da la toti
Se da numai celui care a raspuns cel mai bine
Ca sa ai fundite trebuie sa raspunzi foarte bine la intrebari![]()
Succes!
Mna deja am răspuns 4 la întrebarea ta... să văd eu cum împarţi fundiţa la toate patru
Pai trebuie sa raspunzi cat mai bine... mie imi apare cate o fundita in fiecare zi
Asta depinde si de modul cum raspunzi la intrebari...nu dispera o sa primesti si tu funda, pana la urma nu asta conteaza pe TPU, ci cat de mult ii ajuti pe ceilalti. uite ca sa nu zici ca sunt rea du`te la ultima mea intrebare, aia cu horoscopul si scrie si tu acolo ceva, si iti dau tie fundita
daca asa de mult iti doresti.bafta de acum incolo :*:*
Fundita se acorda celui mai bun raspuns. In cazul in care exista mai multe raspunsuri bune / corecte, cel care a pus intrebarea are dreptul sa aleaga raspunsul care i se pare lui cel mai adecvat [cel care l-a ajutat]. Daca el nu alege, cei care administreaza site-ul vor da fundita raspunsului are cele mai multe voturi de folositor, inteligent.
Tot ce poti face ca sa primesti fundite e sa raspunzi la cat mai multe intrebari, corect [ sa stii despre ce vorbesti
] si sa-ti spui parerea [ fara raspunsuri dinalea copy-paste decat acolo unde este cazul ] :d
:*
Daca vrei o sa-ti dau eu dar sa raspunzi pe la mine cand mai pun cate o intrebare ca si asa nu costa nimica o fundita
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: