Nu stiu, dar mai nasoale sunt raspunsurile pentru ca fiecare interpreteaza ce vrea si apoi isi bat joc
Oricât de penibilă ar fi o situaţie sau oricât de evident ar fi răspunsul, lumea are nevoie de sfaturi uneori. Nu poţi raporta orice întrebare doar pentru că ŢIE ţi se pare inutilă. Cel ce a întrebat chiar avea nevoie de un răspuns.
Cel mai probabil sunt raportate mult mai multe intrebari decat crezi tu, dar asta nu inseamna ca moderatorul care se ocupa de asta le ia in calcul(probabil depinde si de categoria unde au fost postate).
Raducmustiuc sa scoata in evidenta oameni de nimic asemenea tine
Soareee asta cred si eu despre tine, nu ai nici un rost pe siteul asta
stii de ce nu au rost, pentru ca 99% din astia sunt copii fara acel grad minim de cultura cat despre inteligenta nici sa nu mai vorbim
Soareee ti se par inutile pentru ca: tu nu esti rockerita, tu nu gadesti mai mult decat firimitura aia de paine din fata mea, pentru ca tie nu iti pasa de altceva decat de stirile de la ora 5 si de emisiunile idioate de pe Antena1, tu inca te joci cu papusile si cand dai de o intrebare diferita deja te'am incuiat
Fai cretino ca ma faci sa vorbesc si urat.Vezi'ti de gramatica ta de balta si lasa'ma dracului pe mine cu intrebarile mele.Eu macar incerc sa fac ceva, tu in schimb scarmi rahatul.Incerci sa te convingi singura ca sunt poserita? Adica tu pe tine ca eu stiu ca nu sunt."Mai rockerita" ma ma lasi cu figurile astea de pitipoanca, ce asculta Inna cocaina.Lasa figurile si fa pasi
Soareee nu e foarte greu sa imi dau seama ce in capul tau.stop staking me!
Soareee de astea adica de lucruri inteligente sau de gramatica?
Cei ce pun intrebari ca alea chiar au nevoie de ajutor asta e tema siteului nu? sa oferim ajutor sau sa cerem ajutor.intrebarile tale nau rost
Si daca sunt rockerita n-are voie sa ma arda soarele si sa pun o intrebare ca asta? te dai asa mare rockerita da nu-i nimic de capul tau.esti rahata.esti prefacuta
intrebarile tale sunt inutile.defapt nici nu pui intrebari doar insiri sentimente si trupe si prostii dastea.pentru asta sa inventat blogul.
nu asta e tema siteuului... "hai sa vedem pe care'l excita maicutele cu pentagrame in biserici" du-te naibi.esti proasta
o rokrita adevarata nu se da intr-una mare si da lectii pe siteuri din astea
si de unde sti tu ca mie imi pasa de stirile de la ora 5 sau antena unu.si daca e iti e ciuda sau ce? nai televizor si nu poti vedea si-ti bagi unghia in gat?
spui ca majoritatea raspund superficial? uite ce raspunsuri de manelista imputita dai tu
Ce incerci tu sa faci? sa promovezi satanismul si nu stiu ce genuri de rock pe un site care nu are nici o legatura cu astea? tu chiar nu intelegi tema site-ului.si doamne ce fraze de cocalara ai copiate de pe google simi spui mie pitipoanca? tu nu te vezi ma?
Scriu mai corect ca tine
si pot scrie si mai corect de atat dar ma grabesc si n-am timp de din astea
anonim_4396 întreabă: