Uite am sa iti sp din ce le fac eu. daca sunt subtiri le fac din atat pentru goblen, iar daca sunt mai groase, le fac din ata pentru crosetat. ai putea sa iti faci tu bratari, ca si mine(intri p you tube si cauti "bratarile prieteniei" sau "friendship bracelets" si sunt niste filmulete in care iti arata cum sa le faci). e simplu si amuzant
Fii atenta la link...
http://picturapentrucopii.blogspot.com/2011/03/bratarile-prieteniei.html
Bratarile prieteniei se fac din ata de goblen, nu cred ca poti sa le procuri din alta partea decat de la magazin.
bafta
Fire de mouline
, un metru e 1, 5 lei. Eu le cumpar doar din supermarekturi, papeterii, nu gasesc in alta parte dar poti sa incerci. Bafta!
Bratarile prieteniei se fac dintr-o ata speciala pentru bratari care o gasesti la mercerie si ii zici vanzatoarei ca vrei ata speciala pentru bratari sper ca ti-am fost de ajutor, fundita?
Bună! Brăţările prieteniei se fac din aţă obişnuită, numai că trebuie să foloseşti mai multe fire. Ca un sfat personal... cele mai frumoase combinaţii de culori sunt alb cu mov. Aţa o găseşti la orice magazin
Http://www.google.ro/......tp?/imgres acest tip de ata este bun. dar am inteles ca mult mai bine se fac bratarile folosind ata cu care se fac mileurile
Imidaifunditsa întreabă: