| Panteraa a întrebat:

E adevarat ca in america ora e invers ca la noi? Adica daca la noi e 7 seara la ei ii 7 dimineata? funda+vot

Răspuns Câştigător
23 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este chiar asa mare diferenta, acum depinde fata de ce zona din SUA, ea se intinde, de la Atlantic la Pacific, pe nu mai putin de 5 fuse orare. Diferenta fata de noi este intre 6 si 11 ore. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ei sunt în urma noastră cu 7 ore!
Pa, pa.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu. Nu-i adevarat. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in Statele Unite sunt vreo 6 fusuri orare.

| Intruder19 a răspuns:

Nu,este diferenta de 7 ore. Daca la noi este 19:48 la ei este 12:48

| Sოﺁℓε a răspuns:

Eu stiu ca ei sunt cu 10 ore in urma fata de noi. Uita-te pe telefon la ora pe globhappy

| PinkPanther a răspuns:

Nu e adevarat intre noi si usa e o doferenta de aproximativ 7 ore, depinde de ce zona a americii e vorba

| Fanatic a răspuns:

Nop...centrul americi are GMT -6 ...adica daca la noi e 19 la ei e 11

| KingJulien a răspuns:

Nu stiam dar e super!

| JustWannaDance a răspuns:

Salut.
Nu, nu e adevarat.
Ora in Miami-Florida de exemplu: Bucuresti 12:00, Miami 05:00.
http://www.tourismguide.ro/x/ora_pe_glob/

| JustWannaDance a răspuns:

Americanii au in urma orele decat noi cu 7-8 ore!

| 1n3x a răspuns:

Depinde.SUA are mai multe fusuri orare, deci orele difera. Uite aici un site care te va ajuta: http://www.besttourism.ro/ora_in_New_York-92.html

| Pisoiul a răspuns:

Nu diferenta de fus orar e mai mare de 17:30 ore si 30 de minute.Din cauza caci ei sunt pe cealalta parte a globului.Acum la ei este 8-7am.

| Ionut6999 a răspuns:

AA, da asa e, nu stiu daca exact 12 ore dar e alta ora. La fiecare nu stiu cate sute de kilometri e alta ora. In functie de daca bate soarele. Uite daca sa zicem ca prin afganistan e ora 4 la noi in Romania ar fi ora 6

| AIKOcaNoNYu a răspuns:

Da, e adevaratbig grin
Funda?puppy dog eyes

| DaReZon a răspuns:

Este o discrepanta de 7 ore intre noi si New York, pe coasta de Est, ei fiind in urma. Daca te intereseaza coasta de Vest, California e cu 3 ore in urma fata de NY.

| Larisa23 a răspuns:

Depinde in ce oras de exemplu in Los Angeles este 09:37 cand la noi este 19:37.In Chicago este 11:37 iar la noi este 19 :37.In New York este12:37 iar la noi 19:37

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e chiar asa(poate un pic), in China e asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, timpul in america e cu 6 ore inainte decat la noi, deci in niciun caz ora nu poate fi invers. daca acum e 19:48, acolo e 13:48. funda?

| mihaamihaa98 a răspuns:

Pamantul este rotund si se invarte cand noi nu mai vedem soarele inseamna ca a disparut dedesubtul nostru.si asa este si cu luna. deci da atunci cand la noi ii sapte seara la ei ii sapte dimineata

| Metin2zM a răspuns:

Nu chiar. De fapt americanii au orele mai in urma decat noi cu 13 ore.

| XAdyTzZuX a răspuns:

Depinde in ce zona, de exemplu in Los Angeles asa este...