| crisbebe a întrebat:

Eu mai demult am facut greseala sa imi fac breton si am stat decat o saptamana cu el.
el e destul de scurt imi vine pe toata fruntea si ajunge putin la ochi dar nu stiu cum sa il mai prind deoarece imi sta urat cu el neprins.
idei cum sa il mai prind ca am epuizat toate ideeile care imi vin in minte:bentita, prins pe spate cu o clamuta, prins in lateral cu clamuta si char nu mai stiu ce sa ii fac.
FUNDA pentru cele mai bune idei

3 răspunsuri:
| Andreeapena a răspuns:

Mai bine prinde-l pe spate cu o agrafa nu clamuta ca asa va scapa.Si eu am breton si asa il tin cate odata, sau mai poti sa il intorci cu peria. sper ca te-am ajutat.

| dienutza_8516 a răspuns:

*incearca sa il prinzi si intr-o parte cu o mica agrafa pana iti creste sau sa il prinzi pe spate :p

sper ca ti-am fost de folos happy

| iNNa_1237 a răspuns:

Si eu am avut breton, dar al meu a fost intr-o parte nu drept. presupun ca al tau e drept si nu`ti plk. eu il prindeam la fel, cu o clama in sp in lat. incearca sa iti lasi parul despletit si sa prinzi in clama bretonul pe spate. gen fata asta http://www.google.ro/......tp?/imgres sa presupunem ca are breton si il prinde asa in sp. sper ca am fost de ajutor :D