Nu e chiar bine.Eu asa faceam si mi-am adus parul intr-o stare jalnica.Totusi daca este necesar, foloseste produse care sa il protejeze.
Hmm, sincer nu e recomandat. Chiar daca placa e buna, in timp se va cunoaste.
Incearca sa-l indrepti si din fion-perie. Imbina cumva, astfel incat sa nu-ti distrugi parul. Pup!
Pai...din cate stiu eu nu este indicat sa o folosesti prea dest pentru ca arde parul asa ca daca nu trebuie neaparat sa te faci in fiecare saptamna, ar fi bine sa nu te faci; insa daca chiar ai nevoie poti sa o folosesti dar nu mai dest de atat(adica 1 pe saptamana ) si fara sa iti dai cu ceva inainte pe par sau sa fie udpentru ca este si mai rau :se toceste firul de par
bye
Da insa foarte putin se arde. Insa ai grija sa nu te faci cu placa atata timp cat parul tau este ud. Si mai ales daca ai o placa de par dintr-un material foarte bun atunci chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Funda
?
Depinde si de placa pe care o folosesti.
Dar, parul tau tot va avea de suferit... Incearca sa ti-l intinzi la perioade mai lungi si lasa-l si natural
.
Eu ma fac zilnic cu placa
pentru ca am parul mai ondulat si nu imi place orkm am auzit ca nu prea e bine dar eu nu am avut nici un fel de problema... O data pe saptamana cum vrei tu nu are nimic dupa parerea mea
Da este ok, dar sa folosesti anumite solutii pentru placa ca sa nu iti arda parul
Nu este prea bine, deoarece ti se arde parul, dar poti folosi unele produse pentru mentinerea caldurii termice a parului. De ex cele de la Kallos![]()
Eu ma fac zi de zi. si crede-ma ca bietul meu par e ars
dar poti remedia asta cu unele rpoduse.
Sper ca ti-am fost de ajutor
De fapt nu neaparat in fiecare saptamana...cand crezi tu ca nu iti sta bine parul adica e stramb si nu te suporti cum arati baga o placa. funda?
Daca ai o placa cu placi ceramice, e ok. Eu imi indrept parul cu placa la 2 zile si parul meu este sanatos.
Da,dar trebuie sa ai grija, dar nu zic ca e neaparat adica si o pr de-a mea se face o data la 3-4 zile, dar depinde si de par![]()
succes
Nu prea dar daca te faci cauta la magazin un basalm special, ca sa nu ti se deterioreze parul
Eu ma fac cu placa in fiecare dimineata ![]()
Si e putin ars...dar nu exagerat.
Tinand cont ca ma intind asa de des.nu e ars mai deloc.Dar folosesc un spray protector ![]()
Dar, cu placa nu e bine sa te intinzi...de fapt nu e bine sa folosesti nimic ce ii poate dauna parului ![]()
Sper ca ti'am fost de ajutor
Nu e prea bine. Fiinca parul la un anumit timp se arde/deterioreaza cumosc o fata care se face aproape in fiecare zi cu placa si peste un an firele de par erau subtiri si sensibile.Dar daca il faci protejeazal cu diferite creme lotiuni ...pentru par
Nu e bine pentru ca iti arzi parul...si e mai frumos natural
incearca doar o data la 2 luni apoi o data pe luna si o sa vezi ca nu o sa mai ai nevoie...e bine pentru parul tau
BeInnocent întreabă: