anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(funda)Cum fac ca sa am pe hi5 profil privat?

Răspuns Câştigător
| Laurici :x a răspuns:

Intrii la setari --> apoi setari de confidentialitate ---> apoi dai unde scrie setari de profil sh dai "acord dreptul doar prietenilor mei sa-mi vada profilul"
atatlove struck
fundita?

10 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Iti faci hi5-ul normal, iar dupa dai sus, in dreapta la confidentialitate. Si acolo ai optiunile : Numai prietenii mei sau Oricine imi poate vizualiza profilul. O sa dai la "numai prietenii mei" funda?big grin

| BBAlyss a răspuns:

Setări pentru confidenţialitate ->Setări de profil->Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul sau doar prietenilor adica privat

| Laurici :x a răspuns:

Multumesc de fundita:X
am dat tuturor raspunsurilor "folositor"
ma bucur ca te-am putut ajuta:X

| ahahhah a răspuns:

Intri sus la Cont, la Confidentialitate si la "Setari de profil" apesi pe primul si selectezi "Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul". Funda?

| just0stefana a răspuns:

Salutare!

pai...ca sa ai profil privat... te duci la ''cont'' asta e sub numele tau si numarul de kmonede pe care le deti.
de acolo te duci la ''confidentialitate''
apoi apesi pe ''acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul'' dupa ce apesi p asta. apasa si pe sageata de langa si apasa apoi pe ''acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul''

dupa, apesi pe ''salvare'' si gata!

sper c ai inteles cevabig grin o zi buna!

| anonim1808 a răspuns:

Cont> confidentialitate>si acolo trebuie saai "acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul'si tu selectezi" Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul" funda?happy

| EllyFMS a răspuns:

Dai la cont[sus in dreapta] dpa dai la confidentialitate. si dupa selectezi acolo ocord doar prietenilor dreptul dee a imi vedea profillul.

| leona_3807 a răspuns:

Pai e foarte simplu: sus la hi5 in dreapta scrie cont dai click acolo apoi apesi la confidentialitate si pe primul rand scrie "acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul" apesi acolo click si iti va aparea "acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul" dai click pe propozitia aia apoi apesi salvare. sper ca ai inteles (fundita plizz) te pup si bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cont> confidentialitate> prima chestie "acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul' o schimbi cu cealalta 'Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul' happy

| dragutza29 a răspuns:

Dai la confidentialitate si selectezi 'doar prietenii mei imi pot vizualiza profilul

Întrebări similare