| AvrVladut123 a întrebat:

Hei imi puteti spune si mie cum se da funda daca imi spuneti dau funda +vot

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi, Vladut!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.

Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.

Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!

13 răspunsuri:
| Just4You_6850 a răspuns:

In partea dreapta a fiecarui raspuns este o funda gri, iar cand dai click pe ea devine portocalie.big grin Fundita?batting eyelashes

| Ruxuletz a răspuns:

In dreptul fiecarui utilizator care iti raspunde e o funda.

| SongElena a răspuns:

Pai la raspunsul care crezi ce e cel mai bun la intrebarea pusa de tine e acolo u funda si scrie parca determina rapunsul castigatou si dai pe funda si o sati apra daca esti sigur ca vr sa dai funda si dai ok si gtabig grin
funda?

| robert188 a răspuns:

Vald acolo i staga sau in drepta difera in ce parte esti langa raspuns este o fundita apasa pe ia si dai da sau yes cum iti zice ok asa am invatat eu

| Infernia a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns diferit al userilor sunt niste fundite transparente.

| ByTzu_6177 a răspuns:

Men in partea dreapta este o funda dai cklik si gata funda happy

| alex999 a răspuns:

Eu nu vad funda unde este. Dreapta, stanga, jos sau sus?

| nobody2011 a răspuns:

@alex99,dreapta.
@Vladut,daca ai dat funda nu mai poti sa dai vot.

| littleblackgirl a răspuns:

In dreapta fiecarui raspuns este o funda, pe care daca o apesi inseamna ca tu consideri ca acel raspuns este cel mai bun si corect. funda? big grin

| AvrVladut123 explică:

Da dar daca dau funda imi dispare mie funda?

| littleblackgirl a răspuns:

In ce sens? Nu poti da mai multe fundite.

| AndreiLOOL a răspuns:

Pai te duci la intrebare si citesti raspunsurile. La ala care iti place mai mult ii dai funda de langa raspunsul userului. e clar? nu e greu deloc

| kri a răspuns:

La ce raspunzi consideri u ca e corect dupa cam 2-3 zile daca nu chiar mai putin apare in dreapta o funda gri da click pe ea iar atunci ai dat funda, si referitor la ce ai mai intrebat, nu nu iti ia din fundele tale! Funda?