| bigsy a întrebat:

HEi TPU! Voi cum ati face un interviu, cu o vedeta? Ce ati intreba-o pe OANA SARBU? Intrebari inteligente, care au ce cauta intr-un interviu, ca si cum ar fi a unei reviste respectate. funda care-mi place rua de tot.

Răspuns Câştigător
| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
Daca as avea o revista respectata, atunci inseamna ca trebuie si sa tin in suspans cititorii. As scrie scrie cam asa:
Oana Sârbu ne-a acrodat un interviu exclusiv pentru revista noastra, în timpul vacanţei sale în Austria (să zicem):
"- Bună ziua Oana. Am dori pentru început să îţi mulţumim că ne acorzi o parte din timpul tău liber. Ştim că eşti foarte ocupată.
- Bună ziua. Da, din păcate este adevărat, sunt foarte ocupată, dar îmi fac întotdeauna timp pentru meseria mea cât şi pentru fani.
- Cum este în vacanţă? (După care întrebările):
- Ce colaborări şi proiecte plănuieşti în 2012?
- Vei mai scoate un album?
- Cum mai stai pe plan sentimental?
- Mulţumim pentru timpul acordat, vrei să transmiţi ceva fanilor?"
Cam aşa aş face, aş fi pus mai multe întrebări, dar nu ştiu multe despre cariera ei.
O zi frumoasă happy.

1 răspuns:
| AnotherCatWoman a răspuns:

Eu una as incepe cu intrebarile simple despre data nasterii, locul nasterii, cand a castigat primul premiu si ce a insemnat pentru ea si apoi as continua cu intrebari de genul " Daca Oana Sarbu nu ar fi fost cantareata si actrita, ce ar fi fost?", "Unde te vezi pe plan profesional peste 10 de ani? Dar pe plan personal?", "Care iti sunt complexele?", "Ce temeri ai?", "Care sunt cele mai recente proiecte ale tale?", "Ai un moment decisiv ce te-a maturizat?", "Daca ai avea doar 3 cuvinte la dispozitie, cum te-ai descrie?", "Muzica sau filmul?".
Momentan cam asta imi trece prin minte, dar sper sa iti fie de folos happy
Spor la treaba!