| laur92 a întrebat:

Help please straight face!
deci problema sta cam asa...eu am doua hi5-uri pe aceeasi adresa de email, primul hi5 facut pe respectiva adresa de email nu are nimic pe el(poze etc) iar pe cel de al doilea am tot(poze, comentarii etc). problema este ca atunci cand ma loghez imi intra pe primul hi5 facut adica cel pe care nu am nimic...cum fac sa il pot folosi pe cel bun?
va rog mult cine stie add eu_laurentiu92 ...il am de mult timp si imi pare rau sa il pierd...
va multumesc sad

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

Ca sa scapi de Hi5-ul pe care nu vrei sa-l mai folosesti atunci faci asa :
Intri pe hi5-ul care nu vrei sa-l mai folosesti.
Te duci la : Cont => Anuare cont. Scrii id-ul cu care te-ai inregistrat si parola si ii dai anulare. Apoi vei putea intra pe celalat linistit fara a mai avea probleme.winking

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pai daca nu ai nimic pe primul profil atunci de ce nu il stergi? Simplu! In momentul cand te loghezi pe al doilea profil nu te intreaba browserul daca vrei sa-ti retina adresa pentru site-ul respectiv?(este o fereastra lunga si subtire chiar sub bara de cautare a browserului) Ai putea sa dai clik dreapta pe pagina de HI5 si apoi clik pe ''pune semn de carte la aceasta pagina'' si apoi deschizi pagina hi5 din semne de carte fara a mai fi nevoie sa te loghezi!

| Mitss a răspuns:

Cand te loghezi pe primul cel fara poze... dai la cont sus si iti schimbi adresa de e-mail pe care il ai sau anulezi contul...si asa iti ramane doar cel de.al doilea.
dar nu prea stiu cum ai 2 hi5. uri pe acelasi e-mailthinking

| piciuk a răspuns:

Imposibil asa ceva! nu este posibil sa ai doua conturi de hi5 pe aceeasi adresa de mail.stai bine si gandeste-te ca sigur contul acela de hi5(cel bun) e facut pe alta adresa.nu exista 2 conturi pe acelasi mail

| laur92 explică:

Mor de nervi.

| laur92 explică:

Gata am rezolvat...
va multumesc foarte mult >big grin