anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Buna, vreau niste idei, cu ce te mai poti ocupa pe net, in afara sa stai pe mess, site-uri distractive, de citit (nu mai nu poezii), daca ma ajuta cineva... fundita! happy merci anticipat!

Răspuns Câştigător
| NothingImportant200 a răspuns:

Pai cheama o prietena la tine, faceti-va unghiile, uitati-va la tv, du-te in balcon si vezi cati oameni sunt in balcon pe partea ailalta ( prima data am facut si eu azi chestia asta laughing ) citeste carti ce te pasioneaza ( mie imi plac romanele politiste), iesi pe afara, du-te la o vecina, vorbiti, barfiti, faceti prajituri, citit reviste faceti-va parul, joaca-te pe telefon, iesi la un suc, la o inghetata, joaca-te badmington ( daca ai palete), fa poze, colectioneaza flori, serevetele, timbre, asculta muzica pe mp3, picteaza, desenaza, mai fa-ti din teme, joaca-te remmi sau carti, fa lucruri handmade ( spre ex. eu fac bratari) si cam atat. Oricum sunt multe de facut. Bafta!

4 răspunsuri:
| shamanka3000 a răspuns:

Pai ai putea sta toata ziua p facebook(ca mine) sau daca nu te poti ridik de la calc si te poti duce pafara cu o colega/coleg/prieten(daca ai) sa mancati o inghetata sau doar sa va plimbati si sa radeti de lume(ca mine si colegele mele) mai poti sa dormi, poti sa vezi un film bun, poti sa te uiti la diferite seriale/emisiuni/desene animate(daca te mi uitilaughing ) sau daca nu ai prieten poti sa te uiti dupa baieti frumosi:X:angryce fac eu cel mai mult in timpu libersmug)
...cam atatthinking

| princess_9139 a răspuns:

Askulta fa muzicaa

| MenInShadow a răspuns:

Pai te poti dedica jocurilor, online sau nu, poti incerca sa te specializez in crearea si editarea pozelor, siteuri distractive eu stiu doar youtube, facebook si TPUlaughing la fel poti vizita chaturi, dar pe majoritatea se injura... poti incerca sa-ti faci un site, deci site nu blog, eu spre exemplu cand nu am ce face, desenez anime, de mana. sau reproduc anime, cum vrei sa-i spui, adica gasesc un desen pe net care-mi place, si il desenez pe foaie uitandu-ma mereu la el.

| NothingImportant200 a răspuns:

Mersi de funda >big grin