Buna poate iti gasesti raspunsul aici http://www.youtube.com/watch?v=7fj83ja43qg
M-am uitat la clipul acela inainte sa pun intrebarea aici, si nu am inteles, deoarece aici deja se deschisese usita aia, dar nu a explicat cum Ciudat. in plus, zice ca e partea a 3-a ca scrie in paranteza 3. Am cautat partea a doua, dar nu am gasit-o... asa ca, mersi oricum, ma tin de cuvant si dau fundita
M-ar interesa si pe mine sa il uploadezi varianta ro ca eu il am in poloneza care doreste jocurile celelalte sa ma contacteze pe YM la id-ul jkbulan ca sa i pot trimite jocurile gratuit
Eu am terminat jocul cu vreo 2 luni in urma, dar voi cauta CD-ul. Daca il gasesc, desigur ca o sa il uploadez. Nu promit nimic, dar, sa speram ca, in ciuda faptului ca eu cred ca am aruncat sau pierdut acest joc, il gasesc prin casa!
Puteti sa mi-l trimiteti si mie un upload, va rog contactati-ma la id dani_sport13
Fan Reksio la 12 ani!
Imi poti face si mie, te rog, un upload la imaginea de la cd sau sa-mi trimiti prin posta contra cost? Erc press se pare ca a dat faliment si nu stiu cum sa-l fac rost pentru copiii mei
Deabia acum am vazut ca ai scris. Sincer, eu l-am sters. Voi cauta prin dulapul cu jocuri si carti, sper sa gasesc. Daca voi avea noroc, scanez sau fac poze si voi solicita un mail ca sa iti trimit. Nu promit nimic, pentru ca si eu cat si mama mea avem un prost obicei sa aruncam chestii pe care nu le mai folosim. Oricum, voi incerca.
MariusBooss întreabă:
famous întreabă: