anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru reprezentantii Avon: Se poate ca un produs care face parte dintr-un set sa nu mai fie pe stoc si prin urmare, setul sa il primesti incomplet? Asa l-am primit de la reprezentantul meu si cica tot pretul integral trebuia sa-l platesc. M-a furat reprezentantul sau intr-adevar se poate ca un set sa fie incomplet datorita faptului ca un produs nu mai e pe stoc?
Mersi mult.

3 răspunsuri:
| ViseColorate_4467 a răspuns:

Sincer si eu sunt reprezentant avon insa nu mi s-a intamplat niciodata sa imi vina seturile incomplete.Nu stiu ce sa zic, poate ca o fi adevarat, insa eu nu prea cred.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt reprezentanta la avon si mi s-a intamplat de cateva ori sa nu fie vreun produs pe stoc, insa va trebui sa mai stai de vorba cu fata de la care ai comandat tu, pentru ca de obicei(cel putin in cazul meu), produsele ajung in campania urmatoare, sau poate chiar cu 2 mai tarziu. Eu de obicei nu cer sa plateasca pretul integral pana nu primeste produsul. De exemplu, daca are comanda de 40 de lei si un produs de 10 nu vine, cer 30, iar ceilalti 10 mi-i da cand ii dau produsul happy