| floryynnel a întrebat:

M-am apucat de jucat world of warcraft(wow)pe server privat, ce rasa(alianta daca s-ar putea)-clasa sa imi fac, care sa fie mai util, dar nu prea as vrea ceva de tip tank(adica sa fiu tank in... ex:icecrwon citadel)

Răspuns Câştigător
| SexApeeal a răspuns:

In primul rand conteaza pe ce sv joci(adica cati playeri sunt la hoarda cati la alianta) si sa te bagi pe factiunea cu cat mai multi playeri.In al doilea rand daca vrei sa ai un rol neplictisitor(tankatu si healingu devine foarte plictisitor dupa un timp) poti sa dai rol la o clasa dps si ti-as recomanda sa iti faci un Night Elf/Tauren Druid Feral Combat pentru ca este o clasa destul de greu de jucat dar si foarte frumoasa sau daca nu vrei sa te complici poti simplu sa da-i roll la un Retribution Paladin, Destruction Warlock unde folosesti numai 3-4 butoane.

3 răspunsuri:
| Adiitza a răspuns:

Incearca human priest. Nu ai cum sa te pliptisesti! Toata lumea te vrea in raiduri, ori holy unde devine putin cam boring dar poti sa schimbi dai heal si pe disc unde e al naibii de greu si provocator.nu stiu healingu nu e boring happy Ai varianta sa joci si pe shadow unde e fun rau mai ales in pvp. E 3 in 1 happy Nu te pliptisesti

| Kosmyn_2415 a răspuns:

Eu am avut night elf si tauren Feral combat mie mi-a placut dar si clasa paladin e una super tare

| Abstract123456 a răspuns:

Eu iti recomand sa joci cu un Hunter.un dps foarte bun si PVP si PVE.have fun

Întrebări similare