| qCristiana a întrebat:

Mi am dat seama ca nu mai vreau sa fiu prietena cu o fata cum sa-i spun avand in vedere ca e o persoana ceva mai periculoasa? plzzzz reped dau funda si vot!

Răspuns Câştigător
| Annie a răspuns:

Pai daca ai spus ca este ceva mai periculoara nu'i spune, indeparteazate de ea cu timpul... vorbeste mai putin cu ea, pentru ca daca ii spui ca nu mai vrei sa ii fi prietena se poate infuria si daca ai spus ca e periculoara nu st ce ii poate trece prin minte si cum tiam spus inainte incearca sa te indepartezi de ea si acum ca este vara si vacanta este momentul potrivit dupa parerea mea pentru ca te poti duce la bunici sau sa iesi afara cu alte prietene de alte tale cu verisori verisoare(daca ai)...

7 răspunsuri:
| miku0101 a răspuns:

Pai zii ca nu mai ai incrdere in ea! si.d

| YoYoLicious a răspuns:

LOL.Pai, daca ti-e teama sa ii zici fata-n fata, poti pur si simplu sa eviti cat mai mult intalnirile cu ea, sa eviti sa ii vorbesti, dk vrea sa va intalniti sa gasesti motive si sa nu te duci, sa incepi sa umblii cu alte persoane si pe ea sa o excluzi din grupul tau. Asta e o metoda mai subtila, ce necesita putin timp, dar vei vedea ca va intelege situatia si te va lasa in pace. Dar ce nu inteleg eu, cum este periculoasa si cati ani aveti. Daca intr-adevar are probleme de temperament, incearca sa o ajuti, sa o sfatuiesti sa se duca la un psiholog. Daca insa vrei sa termini orice legatura cu ea, dar ea inca te cauta, te persecuta, vorbeste cu parintii tai, gasiti impreuna o solutie. Doar nu o sa fii prieten cu cineva, de frica.

| xXDVDXx a răspuns:

Nu stiu daca e buna ideea dar poti sa nu o mai bagi in seama. Daca ai noroc poate ea te va uita.

| mary23 a răspuns:

Roag-o sa nu iti ia asta in nume de rau. Explica-i ca sunteti firi diferite si ca nu crezi ca va veti intelege asa de bine precum credeai. Incearca sa nu o jignesti in vreun fel

| XAdeX a răspuns:

In aceeasi situatie am fost si eu.noroc ca nu mai am nicio legatura cu ea ca a devenit o ciudata care la scoala se imbraca colorat dar vorbea urat cu profii si cand iesea in oras se imbraca in negru se dadea cu dermatograf.in fine...eu am aplicat tacerea si ignoranta...ce poate sa iti faca aceasta "prietena"? NIMIC! ai tot dreptul sa iti alegi prietenii. cel mai bine esti distanta. Daca te suna nu ii raspunde la telefon iar daca te suna pe fix (si nu ai telefon care sa afiseze numarul) si raspunzi si vezi ca e ea te faci ca nu auzi spui alo alo si inchizibig grin
incearca sa nu ii iesi in cale cand te duci undeva iar daca o vezi te faci ca ai primit un mesaj sau te uiti in alta parte. daca iti spune:" nu ma saluti" ii spui "a! scuze nu te-am observat"
sper ca te-am ajutat
ps: sa nu-ti fie frica de ea ca nu ai de ce

| Robert_5618 a răspuns:

Pai ia-o usor:
Supara-te la prima greseala a sa.
Ia-o cu:-Eu m-am comportat frumos cu tine, macar putina prietene de la tine vreau!

| YoaBabe a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui brusc...incepi sa stai si sa vorbesti cat mai putin cu ea