| antonia2111 a întrebat:

Oare ce sa fac in vacanta asta?

Răspuns Câştigător
| Spitz10 a răspuns:

Te ajut eu. Poti sa te duci cu cativa prieteni la iarba verde, intr-o padure, pe mine ma relaxeaza la culme. Daca ai niste economi te poti duce la un suc cu prieteni, sau ii ceri mamei tale ca de un suc nu are cum sa nu iti dea. Daca iti place matematica(mie nu-mi place)poti sa iti faci temele daca te plicti.Sau daca ai aconomi putin mai mari poti sa iti cumperi o pereche de pantofi. Daca iti place deseneul poti sa desenezi(sunt foarte bun la desen.Sau daca ai prieten poti sa petreci o parte din vreme cu el. Daca iti plac cartile poti sa iti iei o carte.Ciresari este o carte buna.Deste niste copii nazdravani carora le plac aventura. Ei se duc intr-o expeditie pentru o comoara, deoarece au gasit o harta.Fiecare are o personalitate diferita.

11 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Cati ani ai?

| MeGustaaaaa a răspuns:

Poti merge in vizita la prietenii sau la neamuri, la iarba verde, pe la ceva atractii turistice din orasul tau, sa mergi cu bicicleta, te cazezi cu familia la o pensiune, stai la bunici, macar de doua ori pe saptamana mergi si tu la biserica, stai cu prietenii, faceti o petrecere, dormi la prietene. Poti face orice... Sper sa-ti fi fost de ajutor. Fundita?big grin

| adorciocolata a răspuns:

Sunt multe lucruri de facut. Stai pe net, raspunde la intrebarile de pe TPU, uita-te la TV, mergi in oras cu prietenii, asculta muzica, joaca ceva cu prietenii (carti, Monopoly etc). Ba chiar poti sa o ajuti pe mama ta la curatenie sau la gatit. Sau poti sa-ti faci temele de vacanta sau niste exercitii. Sper ca te-am ajutat!

| dmrtr a răspuns:

Du-te cu prieteni la moll, prin parcuri...

| cacababa a răspuns:

Mergi la bunici si fa pastele acolo cand vi acasa ciocnesti si acolo oua. Funda

| cacababa a răspuns:

Mergi la bunici si fa pastele acolo cand vi acasa fa pastele si acolo, funda!

| M4nu3l a răspuns:

O excursie la mare sau Camping. O calatorie in munti chesti de astea. Expeditie in padure. culegeti fragi si mure big grin

| byby21 a răspuns:

Pai nu prea stiu, daca esti pasionata de calculator ai putea sa iti cauti un serial pe care sa il urmaresti frecvent, sau ai putea sa petreci mai mult timp cu prieteni sau ai putea sa te duci intr-o mini vacanta de cateva zile la bunici sau la alte rude. funda?

| prazvan22 a răspuns:

Pai...eu te sfatuiesc sa te duci la iarba verde (daca e buna vremea), sa iesi in oras cu prieteni in tot cazul sa nu te plictisestihappy

| xoDanuTox a răspuns:

Ce stii uh mai binehappy

| Doina_Badacian_1965 a răspuns:

Pai fa-ti planuri cu prietenii mergeti la un gratar undeva