| KidDuletzu a întrebat:

Repeedeee! Faza sau gluma care ma face sa rad ( sau sa ma distreze ) are funda! GARANTAT!

Răspuns Câştigător
| alintush15 a răspuns:

Un tip se duke la maternitate si striga la 1geam Zaibala Zaibala nimic se duke la al 2 tot Zaibala Zaibal...iar nimk, cand kolo la al trelea deskide o domna si spune mai nebunule de kite ori tiam spus ca ma kheama IZABELA!

10 răspunsuri:
| Mony a răspuns:

O faza cand veneam acasa de la scoala. Veneam pe strada si se opreste in fata mea un batranel cand de 70-80 de ani [batran in orice caz], abia mergea. Deci se opreste in fata mea descheindu-si camasa. Eu credeam ca vrea sa ma intrebe cat e ceasul sau ceva de genu si cand colo imi zice:
Sex Sex Faci sex cu mine?! am ramas: huh? rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorsi am plecat de acolo

| alintush15 a răspuns:

O baba era intr-un autobuz si de cate ori trecea pe langa o biserica de atatea ori se inchina la ea.Soferul autobuzului ii zicesickMatusa, tocmai am trecut pe langa o cladire. De ce nu te inchini si la ea ca e tot din acelasi material ca biserica. Atunci matusa ii zicesickTu pe nevasta ta o saruti? El zice: - Da!- Pe buze? intreaba matusa? El zicesickDa! Ea: - Si pe fata? El zice: - Da.Iar matusa ii spunesickDar in fund de ce nu o pupi ca e tot din acelasi material...

| alintush15 a răspuns:

O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti, draga? - Stii unde-i cartea aia 'Cum sa traim pana la 140 de ani'? - Da, tocmai am aruncat-o...- De ce? - Incepuse mama ta s-o citeasca!

| alintush15 a răspuns:

Ion o viola pe Maria. Maria începe să strige: -Ajutoooor! Ion: - Taci fă, că mă descurc şi singur!

| alintush15 a răspuns:

De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: - Domn' director, sa traiti, la multi ani! Pentru dv. am luat cel mai mare buchet de 8 martie! - Ba tampitule, ai innebunit? Pai de 8 martie se dau flori la femei... ce, am fata de femeie? - Nu, domn director... da' sunteti totusi cea mai mare curva din institutie

| alintush15 a răspuns:

Un Roman Un chinez Un japonez Un American si UN GERMAN care zic ce au in tara lor : - Noi avem femei! zice chinezu. -Noi avem covoare! zice Japonezu. -Noi avem viteza! zice Americanu. -Noi avem tactica! zice Germanu. -Noi f*tem femei chineze pe covoare japoneze cu viteza americana si cu tactica germana! zice Romanu

| alintush15 a răspuns:

Adam si Eva se plimbau prin Paradis. Eva il intreaba: - Adam, ma iubesti? Adam rabufneste: - Am vreo alternativa?

| Bobo15 a răspuns:

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul.
- E cineva acolo ?
- E cineva acolo ?
- Mai bine ma duc in padurice ...
- Mai bine ma duc in padurice ...
- Mai bine arunc o grenada ...
- Mai bine te duci in padurice !

| Mariia23 a răspuns:

Cum scufunzi un submarin plin cu blonde?
Bati la usa... nu-i chiar f wow da asta mi-a venit in cap acumlaughingbig grin