Strangeti niste prieteni si seara pe la vreo 9:30 sau 10 jucati de-a-v-ati-ascunsa.sa sti ca este super tare mai ales noaptea
sau
compune melodii, poezii, texte haioase
funda?
Uita-te cum creste iarba, enerveaza cainii, alearga gainile, sperie purceii, trage pisicile de coada, sperie-ti bunici
Pentru mine este fooooarte distractiv la tara cand merg uite ce fac eu : ma joc cu cainii sau joacate cu animalele eu mai alerg puii ma pun pe cal si merg prin sat cu calu(singur merg )... mai ma plimb pe jos ma uit la tv ma joc la calculator ma urc pe casa
) eu m-ai am si iepuri si i-au un iepure care este baiat sau fata si zic ca este copilul meu
ii dau sa manance il culc chestii din astea mai sap gropi mai alerg gainiile si cam atat... fundita si vot? da ca nu intelegi ceva baga id meu ro_stef2001
Nu ai si tu pe acolo prieteni de varsta ta?
ce ar fi sa ii chemi afara sa incingeti o bataie cu apa si dupa sa stati la soare sa va bronzati! :X
funda
?
Afara e super cald, daca ai vreun lac in apropiere du-te cu prieteni tai si balacestete.
Urcate in pomi fructiferi cu prietenii si mancati fructe. Apoi gasiti un loc al vostru in pomul ala.
Pai, cauta veci, du-te la pescuit, leneveste, asculta muzicaa, culege flori, plimbate prin gadina, lanuri, urcate in copaci, fa poze, ajuta vecini la prasit, plivit... vb cu lumea pe messenger.
... pup si ai grija.
Pai du-te prin vecini la furat mere caise sau altele. ajut-o pe bunica la treaba!
Poi poti sa te duci cu prietenele tale de acoo sa te plimbi sau sa te amuzi de niste fraieri![]()
Eu asa fac![]()
Sau daca ai pc stai p pc
(pc=computer)
Sau eu stiu...Adunatzi toti prietenii de acolo de la tara si jucati un joc ff distractiv de ex ascunselea saaau
prinselea pe porecle![]()
daca nu vrei p drum atunci poti sa-i aduci in curte la tine...
sau mai poti sa-ti aduci prietenele tale cele mai bune sa stati la taclale sau mai stiu eu ce
...
Sper ca ti-am fost de ajutor:X