| William a întrebat:

Salut lume, am nevoie de ajutor sa fac PRAF DE PUSCA. Ziceti-mi cum se face si din ce, apoi ziceti-mi de unde se cumpara ingredientele. Sa nu scrieti nimic de genul " Tu nu stii sa e ilegal sa faci explizibili?" Pt ca stiu ca e ilegal da nu imi pasa ca nu vreau sa omor pe nimeni, vreau doar sa ma joc. A si inmca ceva SA NU ZICETI CA GASESC INGREDIENTELE PE E-BAY CA NU VA DAU FUNDA. Vreau sa le cumpar de la magazin sau de la cineva, in niciun caz de pe internet. Daca nu stiti cum se face praful de pusca imi ziceti din ce si cum se face Napalm? (tot pentru distractie desigur)

Răspuns Câştigător
| smen2you a răspuns:

Ingredientele le poti gasi usor pe net, de exemplu nitratul de sodiu se pune in mancare

17 răspunsuri:
| ciprian112 a răspuns:

Nitrat de sodiu in proportie de 70%, Carbon in proportie de 17% si sulf in proportie de 13 %.Iti recomand sa o faci in cantitati mari si sa nu o folosesti sa omori cainii vecinilorbig grin

| William explică (pentru ciprian112):

Bv ma da de unde le cumpar nu zici?

| EMPYT a răspuns (pentru ciprian112):

75% kno3/15% carbon/10%sulf
Sa faci praf de pusca este mai greu de cat pare... Daca doar le amesteci vei produce ceva de calitate super proasta. Daca cantaresti din ochi va iesi mult mai rau.

| ciprian112 a răspuns:

Napalm nu iti recomand in nici un caz sa incerci nici macar in gluma.Substantele le gasesti daca ai cunostinte la anumit fabrici, iar la magazine gasesti doar daca cumperi in cantitati mari(depozite).

Daca nu vrei sa incerc sa fac napalm ajuta-ma sa fac praf de pusca si sa stii ca nu omor nimic cu el, doar ma joc dandu-i foc si privind.

| ciprian112 a răspuns (pentru William):

Cati ani ai inainte de toate?

Am o presimtire ca tu nu primesti funda. (am 16 ani)

Nu ma intereseaza de fundalaughing) aceasta este adresa unui magazin Bucuresti, Sos. Garii Dudesti, nr. 3, Sector 3, acestea sunt numerele de telefon 004 0771633454, 004 0745999343, 004 0770462440.Nu garantez ca gasesti dar poti incerca. Poti sustrage de altfel si din laboratorul de chimie al scolii, cu voia profesorului bineinteles.Napalm nu poti face, chiar daca iti dau "reteta", pentru al aprinde ai nevoie de o temperatura de aprximativ 3800 g Celsius, asta se face doar prin termit sau cu, curent electric.Mai bine incerci un cocktail molotovbig grin(benzina+ulei de motor+o sticla+o carpa inmuiata in alcool in loc de dop.Toate sunt periculoase si inca odata nu iti recomand

Daca merg acolo si ma aresteaza te bat cu lantu de la drujbawinking

Ha ha esti glumet (pe naibalaughing, mai intai dai un telefon e probabil sa nu iti vanda ca persoana fizica

Da ce imi trimit prin posta ingredientele sau cum? cat despre profu de chimie... nu are in lab asa substante periculoase. Are tot felul de metale si prostii da nimic care sa arumce orasul in aer.

De unde esti? Nu prea cred eu nu are, plus ca astea nu sunt substante periculoase, esti doar visator.Combinate sunt periculoase! Acum da-mi funda aia odatalaughing)

| Lascau_Alex_1996 a răspuns:

Si eu iti recomand sa nu incerci sa faci napalm.

| Alex11111112 a răspuns:

Ba eu am pus intr-un tub gamalie de chibrite data prin pila de unghii, am acoperit un capat cu hartie (trebuie foarte bine indesata) si am luat de la un magazin niste fitil. Am pus fitilu in aia, am acoperit si celalalt capat si am lasat fitil cam 3-4 cm. am dat totul cu banda gata petarda. P.S:Tubu sa fie subtire cam ceva mai mare ca furtunul de aragaz.

| Ursu_Sorin_2002 a răspuns (pentru Alex11111112):

De unde ai luat fitil?

| Popescu_Alexandru_1996_8lZl a răspuns:

Ingrendiente : nitrat de sodiu, carbon, sulf. atat se combina si gata dca vrei sa pocneasca si mai tare pune putin carbid. funda?

| Aaasssdddwww a răspuns:

De Anul Nou cumpara multe petarde si scoate praful de pusca din ele. happy