| paul0013 a întrebat:

Spuneti-mi niste mesaje de la multi ani pentru o colega: o cheama andreea, suntem doar prieteni si colegi.Pls ca nu am ideei si cel mai bum il voi trimite si primeste funditawinking
mersikiss

Răspuns Câştigător
| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! La multi ani

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

Sunt doua mesaje.luate de pe net care mie mi-au placut foarte multtonguesper sa iti placawinking.si la multi ani colegei talehee hee

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Pe acasa.ro gasesti felicitari si texte prefabricate.

Janina
| Janina a răspuns:

Esti ceea ce lumea numeste enigma, esti totul sau nimic, esti de...(cati ani face) mai frumoasa iar eu nu iti pot oferi decat un simplu la multi ani!

Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune

timpul e necrutatorsadne fura totsadamintirii, regrete, trairi prezentul incet.incet.de aceea e important sa lasam sa ne fure acel "tot"dar in care noi sa fi avut avantaj, traieste fiecare clipahappytraieste fiecare zihappy.doar asa cum iti doresti tuhappyUn Sincer La Multi Ani!

atata stiu tongue

| ViVi a răspuns:

La multi ani pentru colega mea andreea. fericire sanatate numai iubire poti sa ii dai ceva un cadou personalizat facut de tine interesant originalwinking

la multi ani colegei tale

| mikey a răspuns:

Draga andreea,

Astazi este o zi speciala pentru tine...este ziua ta.Cu ocazia aceasta iti urez un calduros```la multi ani``! Tot ce iti doresti in viata, sanatate si bucurie.Sa fii fericita, iubita... Te iubesc mult!

cu mult al tau/ta prieten/a shandow!

| Gexu a răspuns:

La multi ani cu sanatate!
Masa plina de bucate
Bani la greu
Noroc cu carul
LA MULTI ANI si sus paharul! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi iti ureaza SHODOW...:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuite unul dragut
"un fluturas uitat in zare
iti va rosti in gura mare
cu toata gasca lui de fani
un dulce, sincer la multi ani.". andreeA!

nu e dp nethappy e facut de sora mea acum cv ani. dar dupa cum s vede va ajunged departelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea implinesti anii? sa dea peste tine banii, si ani cat de multi sa ai, flori in cale si nu scai.am trimis acest mesaj, ca o proba de baraj, sa trecem scoala intregi, sa fim prieteni si colegi.manati mai.