| Adw a întrebat:

Stie cineva cumva daca exista un "secret" la pacanele.De exemplu daca ghicesti cartea ti se dubleaza suma.Este vreun mod sa afli ordinea carilor.Adica a venit Rosie apoi neagra apoi 3 rosii. Daca stai si scrii ordinea se poate repeta inca odata?

7 răspunsuri:
| alexgogo a răspuns:

Nu exista asa ceva. singura chestie ce o poate modifica proprietarul aparatului este procentul de castig. si e undeva intre 3 si 7%.

salut

| stresat a răspuns:

Ma indoiesc ca se poate repeta. E o chestie aleatorie.

| mariannn95 a răspuns:

La pocanele nu prea ai de unde sa stii cum sta treaba,acele aparate sunt facute, ca oricear face sa nu iasa in pierdere, cat iei de la ele depinde de cati bani a loat de la cel de dinaintea ta.De multe ori softurile se strica si iti da bani incontinuu,atunci trebuie sa fii pe faza, dar asta se intampla rar, asa ca iti recomand sa stai cuminte cu banii in buzunar.Bafta

| 34588773 a răspuns:

Daca ar fi existat vreun secret era descoperit de foarte mult timp.Secretul consta in a fii cat mai norocos si sa stii sa anticipezi.

| ady1997 a răspuns:

Buna.si nu... unchiul meu lucreaza intr-un bar si are astfel de jocuri...ele sunt programate mereu da MEREU ca tu sa pierzi,deci,,nu exista nici un "secret"pentru asa ceva, e doar ca tu sa pierzi banii si ei sa castige, nu mai juca,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Secretul e ca aproape toate sunt aranjate sa nu dea.
Am avut un prieten care a scos 30 de milioane a zis ca dubleaza, face, a facut pe dracu a bagat tot pana nu a mai ramas cu 100 de lei laughing, a doua zi a venit din nou a bagat si aia 100 de lei i-a pierdut laughing.

| Petre_7281 a răspuns:

La jocul cu maimute siu eu ceva, joci o anumita miza si dai cartea mai mare doar depe un singur buton.
Daca vrei sa joci jocuri ca la aparate gratis http://jocuri-aparate.blogspot.com