Bine ai venit printre noi!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.
Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.
Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!
Fundele se dau pe meritul lor. Totusi trebuie sa fim constienti ca fundele nu se dau decat la cine merita. Unul pune o intrebare, iar un alt utilizator ii raspunde. Cine a intrebat poate citi raspunsurile si va afla lucrurile interesante pe care celalalt utilizator i-a raspuns. Atunci cand decide care este raspunsul cel mai ''corect'' funda este un fel de ''rasplata'' pe care noi el i-o da. Funda se da astfel: in partea dreapta a raspunsului este o funda portocalie, mica. Vei da pe ea si o sa dai funda utilizatorului. Expertul TPU nu trebuie sa aiba un numar de funde. Trebuie sa fie apreciat de toti utilizatorii. Utilizatorul care este cel mai populat de pe site va fi Utilizatorul Anului. Multi cersesc dupa funde, dar nu folosesc fundele la nimic. Important este sa ajuti. Daca vrei sa fii un utilizator mai colorat poti folosi emoticoanele de la messenger. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pa!
Fundele nu sunt bune la nimic. Toti zic "dau funda" ca sa le raspunda cineva... Funda nu te ajuta la nimic, nu e buna de nimic...
Cand pui tu o intrebare pe acest site, de obicei mai multi utilizatori iti raspund.care raspuns ti se pare cel mai bun ii dai funda.
ca sa dai funda trebuie sa te uiti la intrebarea pe care ai pus-o si acolo iti apar raspunsurile si la raspunsuri, in dreapta iti arata o funda un pic transparenta. apesi pe ea la cel mai bun raspuns
asta e cu datul fundelor
utilizatorii vor sa aiba cat mai multe funde deoarece cei care au cele mai multe funde au cqat mai multe puncte.si cu cat ai mai multe puncte, cu atat esti mai sus in clasament.
Poi o poti da atunci cand ai pus o intrebare pe TPU si ai primit raspunsuri.In partea dreapta a fiecarui raspuns care il primesti scrie alege raspunsul castigator si arata o fundita necolorata daca apesi pe ea o sa te intrebe daca esti sigur ca vrei sa vesemnezi acela ca fiind raspunsul castigator,daca ii dai da,atuncea utilizatorul care a raspuns a primit fundita de la tine. Ca sa primesti si tu funda trebuie sa raspunzi la intrebariile puse pe site la diferite categori la care crezi tu ca sti raspunsul trebuie sa fi si rapid in raspuns, iar daca cine a pus intrebarea considera ca l-ai ajutat sau ai raspuns bine iti va da fundita, care o vei avea la profil. Asa ca bine ai venit pe site si spor la funda!
Păi...
Fundele sunt acele „panglici" portocalii, ca să le dai trebuie uite un exemplu: eu zic acest raspuns cand o sa te uiti ce am scris (te duci la intrebarile mele ca sa o vezi) si o sa vezi o panglică daca pui mouse-ul pe ea devinde portocalie, apesi pe ea si te intreaba: esti sigur ca vreai sa ii dai funda? ceva de genul u apesi pe,, da„ si mi dai funda sau altcuiva. Ca să obti o funda asa trebuie sa faci: Cand dai un raspuns la o intrebare daca acel raspuns este bun si acelui copil ii foloseste, adica merge si va folosi acel sfat sau site in continuare, iti da funda. Si toti copii sunt inebuniti după ele pentru ca daca ai multe funde debi expert TPU dupa contul anului uite un exemplu:
http://www.tpu.ro/utilizator/pzyz.
Sper că te-am ajutat.
Funada=100 de puncte, care te ajuta sa ajungi expert TPU.
1. Poti da funda la un raspuns care te-a ajutat foarte mult, si ca sa o primesti trebuie sa ai cel mai bun raspuns;
2.Ti-am spus la inceput la ce foloseste;
3.Sunt disperati ca sa poata ajunge expertiTPU, si le iei daca raspunzi util pentru persoana care pune intrebarea.
Cand cineva da raspuns langa arata o panglica si dai pe ea! Oameni sunt disperati dupa ea pentru ca iti da puncte si cresti locul pe tpu.ro.
Acum ca stii imi dai Funda.X-(
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri m-ati ajutat mult dar chiar daca mi-am dorit sa va dau tuturor cate o funda insa cum am avut decat o funda am ales-o pe NOname, cuvintele ei m-au impresionat i iti multumesc pentru urarea de bun venit in TPU siteul asta e super va multumesc.
Si eu sunt noua, abia mi-am facut si eu cont.
funda o oferi unui raspuns castigator la o intrebare de a ta. e un fel de concurs cine colectioneaza cat mai multe funde
apare la raspunsurile primite si dai click pentru cine crezi tu ca merita ![]()
funda?
:*
Le iei din dreptul fiecarui utilizator care a raspuns la intrebarea ta si o dai raspunsului care iti place cel mai mult la ce folosesc? sunt folosite la (nici eu nu stiu asa bine) dar este bine sa le strangi...tu daca vrei funde trebuie sa raspunzi la intrebarile adresate si daca utilizatorului care a pus intrebarea i-a placut ce au raspuns iti da funda:X
Sper sa te ajute