Pai eu cautam pe google o chestie "ce fac cand ma plictisesc" si am dat peste o intrebare a unui utilizator. M-am uitat aici pe seit si m-am gandit sa ajut si eu oamenii si sa imi fac cont. A urmat contul apoi cateva funda iar acum placerea da a fi cu voi Dar tu cum l-ai descoperit?
Apropo: acest seit este un seit foarte interesant si foarte inteligent creat.
Bafta in continuare
Bună!
Păi am scris ceva pe google, și mi-au dat multe întrebări cu răspunsuri de pe TPU, și așa mi-am făcut și eu cont.
TPU este extraordinar! Nu mă pot „deslipi" de el!
Baftă!
Despre site buna, despre voi "utilizatorii" nu una buna, asta e intrebare de om cu minte.sincer? omu asta a facut site-ul asta pentru a va ajuta, nu pentru a va bate joc de el cu intrebari stupide.
Pai, am descoperit TPU punand o intrebare pe google.Era exact primul site. Dand click, am vazut niste raspunsuri folositoare cat si niste dezbateri intre aceastea. Apoi am vazut in stanga la bara aceea portocalie ca sunt sute de mii de intrebari si raspunsuri, si am decis sa salvez site-ul la favorite, facandu-mi si account aici. Mai mult am facut cont ca sa raspund la intrebarile oamenilor, nu sa pun.
Parerea mea despre TPU: una foarte buna, o idee geniala a unor persoane.Chiar daca se afla multe intrebari aiurite pe aici, le accept si ajut cu mare placere.
Pai ma uitam sa vad ce detalii despre miley cyrus mai erau pe net(eram nebuna dupa hannah atunci ) si am dat click pe TPU am dat niste detalii despre ea ca stiam si uite asta am descoperit acest site.
Parerea mea despre TPU este ca este un site in care invatam lucruri si chiar ma bucur ca s-a facut
De multe ori cautam chestii pe google, cum sa fac x lucru, in diverse domenii (educatie / timp liber / programe / jocuri si altele ) si la linkurile de cautare am gasit raspunsuri de la alti useri TPU, am vazut o data de 2 ori de 3 ori si pana la urma daca am vazut de multe ori acest site care m-a ajutat sa gasesc raspunsuri la diverse intrebari, mi-am facut cont si iata-ma!
Prin RealitateaTV. Anul trecut, de Craciun, au afisat un top al celor mai accesate site-uri romanesti. Peste putin timp mi-am facut cont aici si n-am de gand sa mai plec!
Cautam ceva pe Google si mi-a aparut TPU. Dupa vreo 2 raspunsuri anonime mi-am facut cont!
TPU,
Am descoperit din intamplare... cautand un raspuns la o intrebare (oau am facut si o rima)
Am dat de TPU, am zis eu de ce sa nu imi fac cont? am citit despre TPU, am aflat ca cei care au nevoie de ajutor si cauta un raspuns apeleaza la persoanele de pe acest site.
Interesant, TPU= toti pentru unu
Pacat ca la intrebarile la care avem nevoie de cat mai mult ajutor raspunsuri sunt doar 1-2
Dar de ce la intrebarile prostesti sunt cate 20-50 de raspunsuri?
Nu conteaza, dar ar trebui ce care nu vor sa ajute sa dispara.
Site-ul e minunat, cine a avut ideea a fost inspirat (iar o rima, azi am ceva de vorbesc in rime)
In final
Toti pentru unul si Unul pentru toti!
Mereu cea mai buna prietena imi povestea despre acest site si mi s-a parut foarte interesant, asa ca am decis sa-mi creez un cont, lucru care nu-l regret.
E un site foarte foarte util si-mi place sa intalnesc tot felul de povesti asemanatoare cu ale mele si sa ajut daca pot.
Cautam diverse intrebari pentru scoala sj asa am descoperit TPU, care este fff tare sj imi place fff mult. Funda TE ROG!
Salut!
TPU este cel mai tare site. Jumatate din zi imi petrec pe TPU.Insa mai mult este TPF(toti pentru fundite). Si eu spun ca la aceasta intrebare nu ar trebui sa dai funda pentru ca este o parere, nu te ajuta cu nimic!
Succes!
Pai eu cautam cum sa fac bratari si alte chestii si erau niste fete/baieti care puneau intrebari iar ceilalti ii ajutau cu raspunsurile lor... m-am hotarat sa devin membru TPU si ca ceilalti sa ma ajute.. sper ca te-am ajutat
Pai de multe ori cand cautam ceva tot intram pe TPU si mi-a placut si mi-am facut cont.
Pai de la o colega am aflat de TPU si chiar sa stii ca imi place foarte foarte mult deoarece ce nu stiu scriu pe TPU si am aflat...Nu stiu ce mas face fara TPU iti spun sincer!
Voi cum ati descoperit TPU?
Pai... Cand puneam o intrebare pe google si dadeam enter, aparea site-ul ' TPU ' cu o intrebare gen ca a mea, sau poate chiar la fel. Si pana la urma mi-am facut si eu cont .
Care este parerea voastra despre TPU?
E super tare site-ul. La orice intrebare se gaseste raspuns, iti faci prieteni, afli lucruri noi si pui orice fel de intrebari.
Cum e si numele site-ului ' TPU ' : ~ toti pentru unu ~!
Sunt suparata fleasca pe tine si pe funde-le ta-le. Pai, se poate? Eu sa astept acum sa raspunda cinci-sase ca sa vin eu cu al sase-lea, al sapte-lea raspuns si sa iau funda?
Cat sa astept, zi si tu? Si mi-a trecut si randul!
Nu mai raspund. Daca vrei sa-mi dai funda doar asa, pentru ca iti spun eu ca nu se scrie al saselea si al saptelea cu cratima, nu ma supar.
Ba da, ma supar, pentru ca nu primesc funde de la oricine.
Pai... este un site foarte ajutator
Aici iti poti face si prieteni
Poti pune intrebari curioasa sau poti raspunde la ele
:*
AndreeaHawkins întreabă:
alexx102428 întreabă: