| Stelulu a întrebat:

Voi pe ce site-uri de socializare (gen Hi5) aveti cont si care va plac cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| tzushk a răspuns:

Eu am conturi pe Hi5, Facebook si mai nou pe Myspace, dar dintre toate cel mai fain mi se pare Hi5... am contul mai de multa vreme si a fost primul site de genul pe care l-am descoperit si poate de aia imi place cel mai mult.

88 răspunsuri:
| rubya a răspuns:

Hi5, facebook, lipiciosii, neogen, targget

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neogen.ro
www.dracusori.eu/loryy08

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doriţi să câştigaţi bani cu un efort minim? Vrei sa castigi mai mult timp pentru tine si familia ta? Doriţi să vă puteţi permite tot ceea ce vrei? Tot acest lucru este posibil, cu cea mai mare companie GDI Global Domains International. GDI vine în ajutor cu o oferta foarte avantajoasa cu care câştigati bani lucrand de acasa, 2 în fiecare zi. Se pare oferta foarte tentanta, şi chiar şi aşa este de a crea propria ta afacere în care u sunt seful. GDI vin la ajutorul dvs. si o echipa care este la dispoziţia dumneavoastră pentru a va ajuta cu aceasta afacere on-line. Pentru mai multe detalii şi informaţii cu privire la toate aceasta afacere, vizitaţi site-ul www.upgoing.ws

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde mie cel putin imi plac mai multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cont pe lockerZ, un site pe baza de invitatii, daca sunteti interesati, contactati-ma la wolfy_doggy_dog@yahoo.com

| piSsuletZ a răspuns:

Bascalie.ro

| andra99 a răspuns:

Eu am cont pe hi5 si pe facebook si pe netlog si pe multe altele, dar eu nu ma inregistrez pentru prieteni, ci pentru jocuribig grinbig grin da sunt tari jocurile de pe facebook acum o sa intru si o sa vad ce-mi fac plantele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cont pe: Facebook.com, Hi5.com, Neogen.ro, Netlog.com, si atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce t, rebuie sa te rogi la biserica, nu inteleg daca tot nu il vad pe dumnezeu, la cine ma rog mi se pare penibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facebook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi5 este cel mai bun...altul nu imi mai place...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate da tampite ma sunt site urile astea... abia ca am putut sa mi fac cont pe unele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MATRIMONIALE FOREVER Agentia de intaliri reale numai pentru oameni singuri ce vor o relatie de iubire sau casatorie! Cauti o relatie serioasa? Noi te putem ajuta! Jumatatea ta e la noi! Contact : 0770 871 170 Email : matrimonialeforever@yahoo.com www.matrimonialeforever.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am gasit un site care pare sa fie la inceput si mi-se pare ok, mai ales ca acum vad ca au bagat si un concurs www.clanuliubaretilor.com. Dar mai am conturi si pe restul hi5, facebook...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cont pe http://id-ul.eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HI5 -ul mi se pare cel mai tare si imi place si facebook-ul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facebook, hi5, Neogen.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe hi5, facebook, myspace, Neogen.ro si altele

| RaR a răspuns:

Hi5, myspace, facebook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.sa-mp.b-zone.ro/concurs/frag.php?player=grasux dati un vot va rog. pentru un concurs. mersi celor care dau vot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru dooamne si domnisoare intre 29 si 33 de ani bogdan79alecu va astept

| JustMe_2928 a răspuns:

Eu am pe :
Sunphoto, TPU, Hi5, cinemarx... si sunt multe dar nu mai intru pe ele pentru ca nu mai stiu site-urile big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place facebook si hi5 sunt multe de socializare si am conturi o tona dar nu prea am timp sa intru|!

| Medeea09 a răspuns:

Pe mai multehappy facebook, hi5, pe multehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt un **** pansat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am cont pe[ sentimente.ro ],[tegged],[Hisex],[aman2][addid]dar nu prea imi ajung si as mai avea nevoie dar nu mai stiu unde sa imi fac.