Insfarsit un om care gandeste logic! Bravo!
Ii vad, ma sperii de elefant si de gravida fug cat ma tin piciarele imi iau trenul pana in Bucuresti, Apoi avionul pana intr-o tara exotica si ciudata unde nimeni nu ma cunoaste, America, imi fac acte false si ma dau drept o profa ursuza si batrana de 28 de ani de biologie, apoi imi fac o operatie estetica de 2 milioane de dolari ca sa arat ca o femeie de 28 de ani si pregatesc o poveste trasnita despre trecutul meu si imi continui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar apoi ma opresc si ma gandesc: de unde oi fi avut atatia bani? Si puf! ma trezesc si imi dau seama ca totul e un vis si ca adormisem pe masa din cauza muzici,dar apoi prietena mea imi spune : cum a fost calatoria,Ral, te-ai distrat? Eu de minune si imi arata ca e gravida si pe tricoul ei un elefant cu fusta roz, ma mir si tip, apoi ma trezesc, acum dea binelea, in patul meu, si ma gantesc cat de groazinc ...de super e cosm-visul asta, apoi ma gandesc ca eu pana acum am fost superstitiosa si nu am mers in zi de 13 miercuri nicaieri, dar acum trebuie neaparat, pentru ca vreau sa-mi fac poze cu un elefant in fusta roz si o gravida se le pun pe facenbook si sa le vada toata lumea!,, Ar fi prea tare!'', tip apoi ma culc la loc in speranta ca o sa visez un alt vis la fel de trasnit, dar si asa era ora 1 si intarziasem la scoala, deci aveam tot timpul din lume, pana maine.
WTF? Pai...m-as ciupi, deoarece nu e posibil, iar daca nu ma trezesc, ma duc sa-i ridic fustita elefantului sa vad daca are ceva dedesubt. Poate e travestit.
![]()
Nu mergi niciodata la suc cu prietena intr-o miercuri 13, dar daca s-ar intampla asta as compara cele 2 fapturi.
Numarul 13 este ghinionist.(cei superstitiosi evita sa iasa in oras pe aceasta data). Eu cred ca cel mai mare ghinion ar fi sa vina gravida la tine sa-ti spuna ca a intrat in travaliu si sa suni la urgente si dupa aia sa se aseze elefantul pe tine!:-p Asta da ghinion!
Maa urc pe elefant o bag pe gravida in chilotii elefantului si o duc sa nasca
Ma duc la elefant...il iau cu mine apoi il duc la maternitate crezand ca elefantul este gravida