| Adry05 a întrebat:

Am si eu o curiozitate... Pentru campionul zilei am vazut nu ai voie sa raspunzi la intrebari conversationale sau mai multe raspunsuri la aceeasi intrebare (in sensul de a-i raspunde cuiva vizez eu). Si daca sa zic ca esti pe locul 1, ai toate raspunsurile ok si doar 1/2/3 de acest fel, te descalifica sau pe acelea le scoate din numaratoare?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Răspunsurile care încalcă Regulamentul TPU sunt şterse!
Iar dintre răspunsurile multiple care se dau la o întrebare, se socoteşte ( la Top ) doar PRIMUL răspuns ( deci, unul singur )...

Toate cele bune!

| Adry05 explică (pentru bursuc001):

Nu e vorba nicidecum de ceva care sa incalce regulamentul laughing Ma refeream strict la clasamentul zilei si ai punctat exact ideea pe care o cautam. Daca restul raspunsurilor tip conversatie duc la descaliificare din top sau doar sunt ignorate la numaratoare.
Toate cele bune si tie!

| bursuc001 a răspuns (pentru Adry05):

Mda, celelalte răspunsuri ( secundare, date la aceeaşi întrebare ) sunt "ignorate la numărătoarea" ce priveşte Topul zilei.

O seară frumoasă!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te descalifica dar cele care nu sunt conform regulamentului vor fi scazute din totalul raspunsurilor.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Doar cate un raspuns este acceptat si luat in considerare pentru canpionul zilei.
Pare logic, nu? altfel am fi dat 100 de raspunsuri unei singure postari.
O zi bunahappy

| Adry05 explică (pentru caramela):

Nu e vorba de asta, dar poate ai dat un raspuns iar cel ce a pus intrebarea are o neclaritate in ceea ce i-ai spus si te roaga sa-l lamuresti iar tu ii raspunzi. la asta m-am referit, logic ca sa nu raspunzi cu acelasi lucru de mai multe ori, de aia am si pus paranteza.
Uite, cum ar fi in acest caz de exemplu. Eu ti-am raspuns cu acest lucru, iar tu sa zicem ca-mi raspunzi inapoi. Aceasta situatie daca ai fi pe locul 1 in clasamentul zilei de astazi, ti-ar afecta locul?

| caramela a răspuns (pentru Adry05):

Se in considerare doar un raspuns pentru a fi punctat.
Restul este conversatie.
Da, afecteaza clasamentul.

| Fatamuntilor a răspuns:

Este luat in considerare doar un singur raspuns pe fiecare intrebare. Cele de la trivia nu sunt luate in considerare.