NOname
| NOname a întrebat:

Aţi observat că acum putem primi mesaje şi de la Juniori, dacă schimbăm setările? Şi anume, "Editare profil" >- "Vreau să primesc mesaje de la:" >- "Toţi membrii TPU". Asta pe lângă celelalte trei opţiuni: "Toţi membrii seniori TPU", "Prietenii mei de pe TPU" şi "Nici o persoană".
Şi că mai nou putem anonimiza şi răspunsurile (cine vrea)? A apărut butonul "Şterge" şi deasupra lor, ca şi în cazul întrebărilor.
Cum vi se par aceste schimbări?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

O povestioara cunoscuta vorbeste despre un om care isi dorea o schimbare.In camera sa,patul era langa fereastra,masa era in mijloc si dulapul se afla langa usa.A luat omul patul si l-a pus in centru, a pus dulapul in fereastra si masa la usa. Fereastra nu se mai deschidea iar cand intra in camera trebuia sa treaca peste masa sau pe sub ea, ca Mr.Bean.A pus masa la geam,patul l-a asezat la usa si dulapul, in mijloc, inclinat ca turnul din Pisa.De dormit nu mai dormea bine ca-l tragea curentul iar dulapul arata monstruos, in mijlocul odaii.
Pana intr-o zi cand omului i-a trecut prin cap sa schimbe din nou setarile.Masa a pus-o in mijloc,sub candelabru,patul l-a asezat cuminte la perete si dulapul, mai langa usa, discret.Parea cea mai tare mutare facuta vreodata.De fapt, revenise la vechea optiune.
Asa m-am strofocat si eu cu setarile astea:intai am zis ca nu primesc mesaje, apoi ca primesc doar din 2 in 2, apoi am devenit mai intelegatoare si am lasat-o cum a cazut.
Vorbind serios, schimbarile sunt necesare, in mod clar.Probabil ca niste oameni chiar muncesc acolo, ca noua sa ne fie mai bine.Si lor.Da` si noua, ceea ce este de apreciat(pana la proba contrarie).

| NOname explică (pentru Leocerba):

Leocerba, genială ca de obicei. Ce bijuterie de răspuns ai putut să-mi dai la o întrebare banală ca aceasta. Jos pălăria!

Mulţumesc!

| klaws007 a răspuns (pentru Leocerba):

Mi`se pare interesanta exprimarea ta

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Schimbările ne maturizează! Este foarte bine cu aceste noutăți.
Pa, pa.

| Karinakari99 a răspuns:

Da,îmi convine.

| justitiarul a răspuns:

Cu anonimizarea raspunsurilor nu sunt de acord.Restul ok.

| Neimportant a răspuns:

Sincer, imi convin noile imbunatatiri happy.

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Poneiul Troian:nu sunt bruneta,sunt satena deschis.Dar sunt blonda la par de muuuuulti ani! Si,ca sa-ti raspund eu de ce Catalin nu sterge ci anonimeaza postarile (ca m-a luminat si pe mine @NOname),este pentru ca s-ar da peste cap toate clasamentele,ca s-ar sterge si raspunsurile(cu punctele si calificativele) si funditele date. Asa se intampla la inceputurile TPU-ului, cand se duceau postarile cu tot ce era legat de ele si punctajul era cand mai mare cand mai mic!
Si sa-i raspund lui @Noname:sunt foarte multumita de schimbari. Le astept si pe urmatoarele si o s-o duc tot intr-o bucurie! Partea proasta este ca acum iar imi place situl si iar o sa ma lupt cu dependenta de el! Abia am scapat de asta, o data!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @NOname! Salutare aceste modificări, iar faptul că se lucrează la ceva constructiv îmi redă optimismul.
O zi cu zâmbet să ai!

| JeSa a răspuns:

Da, am observat. Mi se par de bun gust. Apreciez.

Multumim, NOname, de veste.

| Skylerx a răspuns:

Mi se par ok, adica sunt bune.

| Analy a răspuns:

Aceste schimbari mi se par foarte bune.

| Tsunade99 a răspuns:

Mi se par foarte bune si folositoare, pentru ca de ceva timp eu le tot trimiteam mesaje juniorilor, dar nu imi raspundeau. Acum mi-am dat seama de ce...

| jadir a răspuns:

Eu cand eram junior daca primeam mesaj de la un senior ai puteam si raspunde insa nu puteam trimite mesaj eu primul ci numa daca mai intai primeam acel mesaj de la cineva care era deja senior.

| introduaicinumele a răspuns:

Sunt ok setarilewinking

| CM7YRE a răspuns:

Foarte tari schimbarile, am vazut ceva schimbari pe TPU, si mi-a parut bine.

| Swallow a răspuns:

Mie imi plac si imi convin schimbarile astea happy

| AnneBre a răspuns:

Mi se par destul de bunebig grin

| Infernia a răspuns:

Sunt ok. poate vor aparea si mai multe schimbari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e un bug (sau doar cred eu ca e bug) la stergerea postarilor. Dupa ce dai click pe link-ul ala de pe mail (confirmarea), esti nevoit sa te loghezi pentru fiecare stergere. De ce nu retine ca te-ai logat deja? E iritant!
De abia astept butonul de Reply. Si sper ca nu-l face doar de forma. Daca primim reply-uri atunci trebuie sa primim notificari de la un "robot" TPU prin mesaj privat sau chiar si prin mail daca alegem optiunea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine e asa happy

| ade1997 a răspuns:

Sincerimi convenea si imaimte si acum