Da, as vrea ca sub fiecare nickname sa apara sexul userului, pentru ca sunt useri ca de exemplu: MariaMaria, care spun ca sunt baieti si scriu la misto.
Si daca userul pune sexul feminim si e mascul?
Ca doar nu-i cere TPU poza sa-l verifice.
Depinde ce declara el/ea cand isi face contul.
Ca-i frustrant sa scrii la modul general, de cate ori nu am dat sfaturi pentru fete... si a scris mai tarziu in comentarii, ca-i baiat.
Sau, vin si pun o intrebare de genul : " nu pot sa-mi decalotez penisul, ce fac?" si 2 luni mai tarziu vine si intreaba din nou:
" oare am ramas gravida?"
Daca este sexul postat langa nickname, nu se mai pot ascund dupa minciuni.
Live chat-ul ăla era șmecher.
De asemenea vreau ca începând cu pagina doi răspunsurile să nu mai apară așa greu iar mesajele să nu fie șterse automat niciodată și să se trimită mai rapid.
As vrea sa stiu pe ce pozitie sunt ceilalti useri si cate raspunsuri ar trebui sa mai dau pentru a ajunge pe locul 1.Si am vazut useri care au dat de 3 ori mai multe raspunsuri ca mine, acestea fiind nefolositoare, si acesti useri, desi dau multe raspunsuri fara sa ajute in vreun fel au un rank pe care nu-l merita si ajung usor pe primele locuri.As vrea sa se schimbe si asta, rank-ul sa fie pus pe raspunsurile utile si doar cele folositoare sa fie luate in considerare.
Si ar mai trebui facute niste modificari.Aici sunt lasati toti idiotii sa raspunda si sa injure.
Logarea sa tina 1 an doi, ca sa nu trebuiasca sa intru in fiecare saptamana din nou
Sa iti scrie sub locul pe care il ai cate raspunsuri trebuie sa mai dai.
Sa fie si o aplicatie iOS/Android. A da, si sa rezolve micile buguri de interfata
LisaJulie întreabă: