| LoveSleep a întrebat:

Bună, aș vrea și eu să știu, adminii care îi verifică răspunsurile DonneiAlba, au spor de risc?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si uite asa incepe o frumoasa poveste de iubire, răspunsurile DonneiAlba nu sunt singurele analizate de catre admini, deci ai rabdare

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am trimis pe formularul de contact zeci de link uri catre raspunsuri ale ei date din lighean. Ca de corectat nu prea mai am cum, ca doamna alba s-a frustrat si mi-a dat ignore cand i am zis ca scrie prostii.

| Kaℓi a răspuns (pentru suntserios):

Si pe mine ma ignora happy
A raspuns o tampenie mare de tot la o intrebare, asa, cu emfaza specifica... eu am raspuns altceva si si-a editat raspunsul dupa al meu laughing i-am zis ceva de dulce si pac! ignor!

| suntserios a răspuns (pentru Kaℓi):

Se considera o printesa

| Kaℓi a răspuns (pentru suntserios):

Poate e! big grin

| suntserios a răspuns (pentru Kaℓi):

Mda, si eu la pranz am mancat caviar cu trufe si am stins cu Dom Perignon... nicidecum fasole cu carnati si castraveti murati.

| Phoenixstar02 a răspuns:

laughing))) Am sa ma pun sa-i urmăresc comenturile, sa vad si eu ce zice. De mult nu m.am contrazis cu nimeni pe aici laughing))

| LoveSleep explică (pentru Phoenixstar02):

Oo, uite cine e aici.
Mă bag. Ba da, te-ai contrazis.

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru LoveSleep):

O singura data! Si am cedat repede sad Probabil nu aveam destul de multe lucruri de facut. Sau am imbatranit? laughing

| LoveSleep explică (pentru Phoenixstar02):

Acum trebuia să zici că nu te-ai contrazis și să ne contrazicem pe asta. Of sad
Sau poate aveai o stare proastă și n-ai observat. De când cu moartea Stelei Popescu, nimeni nu mai e în apele lui. Ne-a luat prin surprindere mai rău decât iarna în decembrie. Avea toată viața înainte.

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu-mi place sa mint! Ma simteam vinovata! laughing))) Iar tu puteai sa fii cavaler si sa-mi spui ca nu am imbatranit! tongue E si vina ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si adminii care verifica raspunsurile nataliei au reducere sau ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fim sinceri, multi ar cam merita maturati de pe site. Dar hey, conteaza cantitatea, nu calitatea. Ce lozinca expirata dar asta e tot ce conteaza.
Nu conteaza daca postezi tampenii, conteaza sa pari in spiritul TPU, postand acolo de frumusete si nejignind (relativ) pe nimeni.

| Edisor27 a răspuns:

Nu cred, dar ar merita happy La ce raspunsuri da, maleu!