Si uite asa incepe o frumoasa poveste de iubire, răspunsurile DonneiAlba nu sunt singurele analizate de catre admini, deci ai rabdare
Eu am trimis pe formularul de contact zeci de link uri catre raspunsuri ale ei date din lighean. Ca de corectat nu prea mai am cum, ca doamna alba s-a frustrat si mi-a dat ignore cand i am zis ca scrie prostii.
Si pe mine ma ignora
A raspuns o tampenie mare de tot la o intrebare, asa, cu emfaza specifica... eu am raspuns altceva si si-a editat raspunsul dupa al meu i-am zis ceva de dulce si pac! ignor!
Se considera o printesa
Poate e!
Mda, si eu la pranz am mancat caviar cu trufe si am stins cu Dom Perignon... nicidecum fasole cu carnati si castraveti murati.
))) Am sa ma pun sa-i urmăresc comenturile, sa vad si eu ce zice. De mult nu m.am contrazis cu nimeni pe aici
))
Oo, uite cine e aici.
Mă bag. Ba da, te-ai contrazis.
O singura data! Si am cedat repede Probabil nu aveam destul de multe lucruri de facut. Sau am imbatranit?
Acum trebuia să zici că nu te-ai contrazis și să ne contrazicem pe asta. Of
Sau poate aveai o stare proastă și n-ai observat. De când cu moartea Stelei Popescu, nimeni nu mai e în apele lui. Ne-a luat prin surprindere mai rău decât iarna în decembrie. Avea toată viața înainte.
Nu-mi place sa mint! Ma simteam vinovata! ))) Iar tu puteai sa fii cavaler si sa-mi spui ca nu am imbatranit!
E si vina ta!
Sa fim sinceri, multi ar cam merita maturati de pe site. Dar hey, conteaza cantitatea, nu calitatea. Ce lozinca expirata dar asta e tot ce conteaza.
Nu conteaza daca postezi tampenii, conteaza sa pari in spiritul TPU, postand acolo de frumusete si nejignind (relativ) pe nimeni.
LisaJulie întreabă: