Dacă o postare încalcă regulamentul, poţi s-o raportezi (şi să mai rogi pe cineva cu minim 5.000 de puncte s-o raporteze) sau să trimiţi un mesaj la Contact http://www.TPU.ro/contact şi s-o rogi pe Cristina să o şteargă.
Iar postările tale le poţi şterge din contul tău, adică să le anonimizezi, intrând la "Întrebările mele", respectiv "Răspunsurile mele" şi dând clic pe "Şterge" sub postare.
E o limită de 10 întrebări pe zi.
Succes.
Bună.
Pentru a șterge o întrebare intri la secțiunea "Intrebarile mele" și urmezi pași iar pentru răspuns la "Raspunsurile mele" cu aceeași procedură.
Succes.
Pa, pa.
Panoul din stanga,"intrebarile mele" sau "raspunsurile mele" si sub fiecare intrebare sau raspuns ai un "sterge".
Clic pe "intrebarile mele" iar in partea de jos a fiecareia este un buton rosu "sterge" si clic pe el. Aceeasi procedura poti folosi si in cazul raspunsurilor, clic pe "raspunsurile mele" si in partea de jos a fiecarui raspuns ai acelasi buton rosu"sterge".
Poi te duci la intrebarile mele[daca vrei sa stergi o intrebare], daca vrei sa stergi un raspuns te duci la raspunsurile mele, dai click si acolo tia pare sterge e cu rosu dai click pe el si trebuie sa il trimita un link pe emai-lui unde tiai facut contul si acolo trebuie sa gasesti confirmarea si gata atat tot sper ca te-a ajutat!
perenasop întreabă:
Misteriosul333 întreabă: