anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
cum pot sterg o inrebare sau un raspuns pus te pe TPU?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă o postare încalcă regulamentul, poţi s-o raportezi (şi să mai rogi pe cineva cu minim 5.000 de puncte s-o raporteze) sau să trimiţi un mesaj la Contact http://www.TPU.ro/contact şi s-o rogi pe Cristina să o şteargă.

Iar postările tale le poţi şterge din contul tău, adică să le anonimizezi, intrând la "Întrebările mele", respectiv "Răspunsurile mele" şi dând clic pe "Şterge" sub postare.
E o limită de 10 întrebări pe zi.
Succes.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru a șterge o întrebare intri la secțiunea "Intrebarile mele" și urmezi pași iar pentru răspuns la "Raspunsurile mele" cu aceeași procedură.
Succes.
Pa, pa.

| AndreiGabi a răspuns:

Panoul din stanga,"intrebarile mele" sau "raspunsurile mele" si sub fiecare intrebare sau raspuns ai un "sterge".

| ASIGURATORUL a răspuns:

Clic pe "intrebarile mele" iar in partea de jos a fiecareia este un buton rosu "sterge" si clic pe el. Aceeasi procedura poti folosi si in cazul raspunsurilor, clic pe "raspunsurile mele" si in partea de jos a fiecarui raspuns ai acelasi buton rosu"sterge".

| JustDeedee a răspuns:

Intrebarile mele ->sterge

| SecretColors a răspuns:

Poi te duci la intrebarile mele[daca vrei sa stergi o intrebare], daca vrei sa stergi un raspuns te duci la raspunsurile mele, dai click si acolo tia pare sterge e cu rosu dai click pe el si trebuie sa il trimita un link pe emai-lui unde tiai facut contul si acolo trebuie sa gasesti confirmarea si gata atat tot sper ca te-a ajutat!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apesi pe chenarul din stanga, la optiunea "intrebarile mele", si vezi acolo cum. Mai jos e si "raspunsurile mele".