anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pun o poza pe TPU?

11 răspunsuri:
| xRaduC a răspuns:

Buna!
Sunt 2 metode pentru a pune o poza pe TPU:
1. Iti modifici poza de profil cu imaginea dorita (dar mi se pare ca trebuie sa astepti);
2. Ori prin site-uri in care uploadezi imaginea aleasa, precum http://imgur.com/ sau altele similare.

| Nemessys a răspuns (pentru xRaduC):

Are deja poza dar totusi intreaba cum sa puna una... interesantwinking laughing

| Ralukafay a răspuns (pentru Nemessys):

Pai vreau sa imi pun alta.

| xRaduC a răspuns (pentru Nemessys):

Da happy Poate doar a avut nevoie de acea aprobare si atat, dar daca si le poate schimba fara probleme... Si mie mi s-ar parea destul de ciudat big grin

| xRaduC a răspuns (pentru Ralukafay):

Ohh, pai, poti incerca ce ti-am scris mai sus big grin

| xRaduC a răspuns:

*TPU plsss, nu mi-a luat de bun raspunsul initial, acesta este cel care trebuie luat in considerare*
Aaa, scuze, acum am inteles ce vrei sa faci, nu pricepeam la ce te referi big grin
Ca sa iti schimbi poza de pe TPU, trebuie sa dai click in coltul din dreapta sus pe numele tau, apoi pe ''Setari cont'', la sectiunea ''Selectează imagine profil'', vei da pe ''Alege fisierul'' si vei selecta imaginea, vei derula apoi un pic mai in jos pana vei gasi butonul albastru ''Salveaza profilul'' si iti va scrie in acelasi loc in care ai selectat imaginea ''Poza ta va apărea peste tot pe site abia după ce va fi aprobată de un admin, în 24 de ore.'' Tot ce ai de facut acum este sa astepti. happy

| Ralukafay a răspuns (pentru xRaduC):

Am facut asta deja, inainte sa imi spui tu, mi-am adus aminte cum am facut si prima data, dar mersi.

Cu placere, cred. big grin Dar totusi nu inteleg ce era de adus aminte, cand ai la dispozitie toate butoanele de incercat si sa afli pe propria piele ce fac fiecare. Doar n-ar fi bubuit PC-ul sau ai fi fost victima unui atac de hackeri daca apesi pe Clopotelul de sus spre exemplu. big grin

Eu stau pe net de pe un tel mobil, nu dupa un pc.

In orice caz, tot te poti juca cu butoanele indiferent de platforma folosita. Am verificat si pe telefon si este exact la fel, doar ca in loc de nume, nu ai decat cele 3 liniute aflate langa butonul ''Pune o intrebare'' big grin

Pai da.