Nu. Nu ii mai poti comenta sau raspunde la intrebari. Iti poti da seama singur de asta.
Nu. Că de aia te ignoră, să nu mai știi nimic despre el. Și nici mesajele nu i le mai poți vedea, decât dacă te deloghezi.
Nu. Nici când te șterge cineva din lista de prieteni, nu primești notificări.
Pe cei care te ignoră îi poți vedea aici: https://www.tpu.ro/lista-utilizatori-care-te-ignora/
Ai avut dreptate. Nu mi-a apărut "ignoranţa" pe notificări. Cum fac acum să-i zic lui gogu să mă steargă, că nu pot comunica cu el. Poate pui tu o vorbă bună pe lângă el.
L-am anunțat
Dar știi ce e ciudat? Cum e posibil să introduci pe cineva la ignor, dar in acelasi timp, el să continue a fi prezent in lista ta de prieteni, și tu intr-a lui?! Credeam că prin "ignor" esti sters automat din lista de prieteni a celui care te ignoră (așa era logic).
In fine, ce să zic, sunt de atâtia ani pe site, dar abia acum realizez că siteul ăsta e o ecuatie cu multe necunoscute.
Sunt disperat, încă nu m-a sters de pe listă. N-am liniste. Nu pot dormi noaptea.
Mi-a zis că ți-a dat "Stop ignor", dar acum e rândul tău să accepți. Fă pasul următor și acceptă-i cererea.
PS. Mai bine e să nu dormi noaptea, decât să ai coșmaruri că cineva te-a băgat la ignor.
N-am primit nimic. Unde să accept, ce să accept dacă n-am primit. Poate site-ul are ceva probleme tehnice si cererea o să-mi vină mâine, mai stii? Sau poimâine.
A, ok, ok! S-a rezolvat. Mi-a venit inima la loc. Totul e bine când se termină cu bine.
Nu mai dati raspunsuri la care nu sunteti siguri. Cel mai bine verificati.
Stim ca esti notificat cand vrei sa devi 'prieten' cu cineva.
De aceea Sabin hai sa probam. Azi 27.01. 2019 la ora 10 iti dau ignore, iar la ora 12 devenim iar prieteni. Asa aflam sigur.
De unde știi că nu suntem siguri?
@Sabin, acum să nu-l mai scoți de la ignor pe @ gogupintenogu22!
Chiar, care e treaba? Văd că îi răspunzi unui user gogu, dar nu văd nimic postat de el.
Nu-i mai vezi postarea fiindcă omu' ți-a dat ignor.
Era curios să afle dacă primești notificare, in urma accesării acestei funcții. A făcut proba, fiindcă pe noi nu ne-a crezut. ))
http://imgur.com/a/0l9qecf