| danutz24 a întrebat:

,, Ce nu poti sa faci ca membru junior. Nu poti sa faci trolling in esenta:

- nu poti sa postezi pe chat

- nu poti sa votezi si sa raportezi

- nu poti trimiti mesaje private

"

Mi se pare cam exagerat. macar sa fie un rang care sa poti sa votezi...sau sa trimiti mesaje, un fel de senior mic, nu stiulaughing. Am auzit ca vor si ca cei seniori sa ii selecteze pe cei care devin seniori.pana atunci nu vot nimic...

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Marea curatenie a inceput cu segmentarea intre membri juniori si membri seniori. Pentru a cerne apele am stabilit ca un membru junior ramane membru junior pana la momentul in care scrie 100 de raspunsuri. Cu un minim de 10 zile de juniorat. In plus, in curand vom introduce si o conditie de peer review/ peer acceptance – cum zice englezul happy Cu alte cuvinte un numar de X membri seniori (alesi prin tragere la sorti) vor putea decide daca un membru junior merita sa se bucure de statutul de senior – asta ceva mai incolo

Ce nu poti sa faci ca membru junior. Nu poti sa faci trolling in esenta:

- nu poti sa postezi pe chat

- nu poti sa votezi si sa raportezi

- nu poti trimiti mesaje private

Poti insa sa te implici in comunitate si sa dovedesti ca ai ceva de spus.

| Klepto a răspuns:

Debia iti suport intrebarea asta, sa-ti mai suport trollingul, votarea defecta, transformarea ta in Keyboard warrior pe chat unde o sa te ascunzi sub injuraturi si alura macho, ar fi imposibil.
Imi place ca le sti pe toate, desigur ca seniorii actuali aleg seniorii in devenire... si dusul meu nu da apa si curcubeu si lacrimi de ursi panda.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @danutz24! De ce nu îți adresezi sugestiile printr-un mesaj scris, direct administratorilor acestui site? Fii sigur că vei primi răspunsuri pertinente și nu doar păreri. O zi cu zâmbet să ai!

| Alien a răspuns:

Asta este o "conspiratie" pusa la cale de Admin si vechii useri, nu mai da o sansa noilor inregistrati vor sa ramana doar ei ceea ce face mai privat situl deca este in prezent!
Secera nemilos in stanga si dreapta cu reguli una peste alta facand multi userui sa se lipseasca de acest site!
Eu am fost banat pe chat, 5 luni suspendat si in prezent amenintat cu stergerea contului!
Rusinica...Rusinica!

| kurinkita a răspuns:

Mi se pare o idee chiar geniala restrictionarea unor facilitati anumitor membrii. Mi s-ar parea o idee si mai geniala ca la inregistrare sa se ceara completarea a vreo 10 teste de inteligenta si 5 teste psihologice + subiectele de BAC de la Limba si Literatura Romana. Astfel ar mai disparea din multimea de "genii" si "cultivati" de pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba e foarte bine. Sunt multi care isi fac cont doar pentru trolling prin a vota abuziv cu stupid ca sa nu se arda de pe contul mare, a face spam in mesagerie si (vezi familia Satan) sa injure pe chat.

| redtulip a răspuns:

Iti mai lipsesc 16 raspunsuri ca sa devii senior...da-i bataie.