Buna
Imi place ca pot ajuta pe cei care cauta ajutor si ma bucur ca pot fi de folos.
O seara buna
Unele persoane care sunt de acord cu ceea ce spun, gandesc, exprim, intrebariile care exprima ceva o traire emotionala
Imi place la TPU ca pot sa imi dau cu parerea despre toate lucrurile.
Aici pot sa scriu si sa ma detasez oarecum de realitate. E 'mist'
Tot aici am intalnit si persoane care gandesc ca mine. Si mereu imi place sa vorbesc cu ele.
Unele ma amuza, altele ma uimesc. Altele ma enerveaza, dar toate ma pun in ipostaze in care pot sa fiu eu si sa spun ce gandesc.
Tot aici am aflat si ca unora le plac "povestile" spuse de mine , si tinem legatura.
Imi place ca pot sa vad ce intrebari pun prietenii mei si asa ii cunosc mai bine.
Dar ce nu imi place? Sa ma insel in privinta unor persoane dupa ce ajung sa le cunosc pe TPU. Ceea ce nu mi s+a intamplat.
Imi mai place sa raspund la intrebari, sa aflu pareri. Imi place intrebarea asta.
Tie ce iti place la TPU?
Are ceva si nu-mi dau seama.Am vrut sa renunt de mai multe ori si nu pot! O fi bagat astia ceva in TPU?e clar ca dimineata incepe mai tot timpul alaturi de cafea(imi da inspiratie pentru a fi de ajutor pe aici )
Au băgat un cip, ca să nu mai ieşi!
Noaptea ma visezi, dimineata ma cauti pe mine, dupa masa eu sunt altele, seara as veni la tine dar mi frica ca faci box cu mine
Imi plac unele intrebari care mi se par foarte amuzante. Rad bine la ele. Imi creste serotonina.
LisaJulie întreabă: