Trebuie sa raspunzi la 100 de intrebari! Nu conteaza daca nu primesti funda, important sa zici ceva acolo
Trebuie sa ai 100 de raspunsuri postate(cu exceptia celor postate la categoria trivia/amuzate etc.) si 10 zile de la crearea contului. Ar fi bine sa nu pui raspunsuri de umplutura pentru ca doar vei enerva ceilalti useri si iti vei lua multe evaluari ne si er. Ar trebui sa postezi raspunsuri care sa ajute, unde e loc de o gluma faci o gluma, cearta iti recomand sa o eviti deoarece vei crea o anumita parere despre tine pentru altii, posibil sa iti iei cateva evaluari ne si er si ignor, si raspunsurile prin care te-ai certat vor fi sterse de admin si deja ti-am zis ca nu prea sunt apreciate raspunsurile de umplutura.
Ai uitat un lucru. Dacă ii enervezi pe unii utilizatori, s-ar putea sa te si raporteze, lucru care duce la avertizare și, daca se agraveaza situația, la suspendare
M-am gandit si la asta dar nu am vrut sa-l mai incarc cu atatea polus ca nu raporteaza prea multi.
Bai disperatilor care sunteti, lasati baiatul in pace si nu-l mai speriati atat! Ca sa-ti inchida contul trebuie sa-i injuri pe toti pe aici zile intregi si sa fi raportat de foarte multi, dar pentru raspunsuri date aiurea fi sigur ca nu-ti inchide contul nimeni! Iar daca-ti inchide contul iti poti face altul, ce atata problema din asta? Probabil esti un copil tocilar de aceea vorbesti asa, mars dracu la scoala ca nu aici ti-e locul! Daca esti aici ajuta daca nu vrei sa ajuti, taca-ti fleanca si nu mai bolborosi atat ca nu sperii pe nimeni! Acum ma poti raporta pe mine **** cu ochi ce esti!
De parca tu vrei sa ajuti, troll infect. Daca te crezi tare, jigneste fata-n fata, nu pe internet.
Ia uite cine si-a dat drumul la cioc, cacacios mic ce esti daca ai da ochii cu mine ai fugii de ai manca si pamantul
Mda. Sunt convins. Dispari
LisaJulie întreabă: