Bine ai venit printre noi!
Nu trebuie să cumperi nimic.
Funda = Cocardă oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.
Succes!
Citeşte şi Întrebările frecvenţe: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! Sigur, vei găsi multe răspunsuri şi acolo. Numai bine!
Nu trebuie să cumperi nimic. La intrebarea ta o să primeşti mai multe răspunsuri. Alegi răspunsul pe care-l consideri mai bun şi mai folositor şi dai clic pe funda din dreapta lui şi apoi confirmi. Nu te grăbi, aşteaptă 1-2 zile, ca să primeşti mai multe răspunsuri şi să poţi alege. Numai bine!
Dupa ce iti raspune cineva la intrebare ai in drpetul raspunsului o funda. Apesi acolo.
Funda?
Nu.Ci doar acolo cand iti raspunde cineva apesi pe panglica aceea portocalie unde scrie declara raspunsul castigator. Fundaa?
Nu ai sa vezi in dreapta raspunsului meu o pamblica care este alb-negru daca dai click pe ea ii dai funda celui care era in dreapta pamblicii incearca asta cu raspunsul meu
Funda se da foarte simplu
, nu trebuie cumparata.
Dupa ce primesti raspunsurile la intrebarea care ai adresat-o, in partea dreapta a raspunsului primit exista o fundita, iar dedesubt de acea fundita scrie declara raspunsul castigator si dai clik acolo si trimiti fundita catre rasp care il consideri cel mai bun![]()
mie imi dai una?(asa doar sa incerci sa vezi daca functioneaza
)
. fundita?
Pai dupa ce ai pus intrebarea dua arox jumatate de ora /o ora daca tio raspuns cineva in dreapta unde tio raspuns apare o funda gri si atunci dai pe ea si dai ok si se face portocalie
Nu, exista langa intrebare o funda neagra, dai click pe funda de la intrebarea care te a ajutat.
LoostInPark întreabă:
Bebelusa80 întreabă: