| Amy240 a întrebat:

Daca ai dat deja o funda unui raspuns se mai poate retrage? Deoarece am avut 9 si acum am 8.

8 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Atunci cand noi stergem o intrebare, se sterge si funda acordata.
Un utilizator nu poate retrage o funda.

Alexandra - TPU

evenso
| evenso a răspuns:

Nu se mai poate, de asta trebuie sa astepti putini pana primesti mai multe raspunsuri si pe urma sa alegi raspunsul castigator.

Daca a disparut din fundele tale inseamna ca postarea a fost stearsa de admini si din cauza asta ai pierdut si tu funda.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
o fundita oferita cuiva, nu se retrage decat daca intrebarea respectiva a fost stearsa si automat si raspunsul tau a fost eliminat, daca stii despre ce raspuns (intrebare) este vorba, poti sa scrii un mesaj adminilor prin functia Contact.
O zi frumoasa sa aihappy

| Konata a răspuns:

Buna!
Inseamna ca persoana care a pus intrebarea si care ti-a dat funda a sters intrebarea sau administratorii ti-au sters raspunsul pentru continut obscen sau irilevant.

| CautNume a răspuns:

Sa stii ca se poate ca cel ce a pus intrebarea sa fi rugat adminii sa schimbe funda, s-o dea altcuiva.

| mola a răspuns:

Poate adminii(stratorii) ti-au considerat raspunsul fiind nefolositor, asa ca ti l-a sters. SAU intrebarea poate sa fie de vina. Tu ai raspuns la ea si impreuna cu raspunsul tau castigator & intrebarea ti-au fost sterse deodata. Uite -ici 2 motive.

Răspuns utilizator avertizat
| Amy240 explică:

Mersi mult ( eu de obicei vorbesc foarte frumos ) happy

Întrebări similare