Nu știu cât de "agresiv" și "cu jigniri" vorbea el, ținând cont că pentru unii simpla contradicție reprezintă o formă de "agresiune" (sau, mai nou, "micro-agresiune"), dar este adevărat că era un om care nu se ferea să spună ce gândește, cu riscul de a-i deranja pe supărăcioșii de serviciu.
Mna... nu se supenda conturi asa doar de dragul de a se supenda. Deci au fost jigniri gratis.
"Deci au fost jigniri gratis." Era și culmea să mai ceară bani pe ele.
Serios vorbind (știu că-ți place seriozitatea), eu cred că motivul suspendării nu constă în jigniri, pentru că el n-a jignit pe nimeni, ci este de natură politico-religioasă, mai degrabă.
Nu e nevoie sa il martirizam, mai exista suficienti habotnici pe aici daca iti placeau discutiile alea interminabile despre nimic.
Poate are timp de mers la biserica acum.
Daca a vorbi foarte pe sleau era condamnabil pe TPU, eu as fi fost banat de ani de zile. In general cand vad ca oamenii sunt atat rai cat si irationali, ii blochez, nu ii injur.
Nu-mi sta in caracter sa ma comport precum cele trei maimute intelepte, dar nici nu-i injur de mama.
De obicei cei suspendati (nelimitat) sunt pentru incalcari grave ale regulamentului si cu siguranta au recidivat.
poti scrie la @contact daca esti esti ingrijorat de soarta amicului tau.
De regula asfel de personaje isi fac cont iar si iar.
Există şi posibilitatea să fii făcut o cerere în acest sens, deşi nu înţeleg ce motiv ar fi avut.
Dacă ar fi făcut o cerere de ștergere a contului, nu i-ar mai fi apărut profilul, dar profilul îi este inca vizibil dacă îl cauți în clasamentul userilor.
Atunci poate a făcut o cerere de suspendare a contului
LisaJulie întreabă: