Este lipsa civilizatiei si educatiei, probabil respectivii se cred foarte destepti, desi ilustreaza perfect zicala "Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul!"
Nici tu nu esti departe de asemenea „la lume".
In special la modul cum ai scris postarea, că intrebare nu e.
De ce place la lume să facă troll pe TPU? Ti se pare ca-i corect gramatical? Iti spun eu: nu! De ce ii place lumii sa troll-eze pe TPU? - era o varianta corecta. "De ce place la lume..." este varianta manelistilor dar incorecta din punct de vedere gramatical. "la" nu are ce cauta acolo.
Asta este doar una din greselile ce le are. Nu mai spun celelate.
Dacă pe tine asta te surprinde pe tpu...nașpa.
Nu ma surprinde dar ma surprinde faptul ca una care jigneste se mira ca altii doar troll-eaza.
Fetița dacă am uitat să pun ''la" in întrebare, care e problema?!, nu am cum să schimb asta, dar am mai zis, alte persoane care greșește la fel cuvinte de ce nu le săriții cu hate?, Văd că problema e că aveți cu mine ceva, sau cu întrebările pe care le pun. Și mai se scrie și ''De ce le place la lume să facă troll pe TPU'' nu doar cum ai corectat tu!
Si nu am greșit o mie de litere ca alții, ca să nu se înțeleagă întrebarea.,.
Scrie tu ceva, sau o poveste care să nu aibă nicio greșeală, mai greșește și omul câteva cuvinte, sau cei care are autocorector. Sau scrie repede. sigur și tu ai mai greșit câteodată, și ai scris gresit.
Și stai să faci diferențe pe TPU '’cu care scrie cel mai bine ''''
Acum controlezi ceea ce scriu?
Dacă mă uit și eu la tine, sigur ai vreo greșeală sau două. Ești pe TPU ca să faci comparație între persoane? Sau să ajuți lumea.
Dacă ar fi întrebarea mea eronată, ar fi sters-o adminul.
Niciun rost, iar raspunsul ti l-ai dat singur(a).
Este un complex de superioritate pocit de naiba stie ce polivalente din mediul persoanei respective care-i, aparent, secreta dopamina desi este constienta ca nu obtine nimic.
M-am intrebat si eu asta, pana mi-am dat seama ca n-are rost sa cauti logica unde nu e.
Unii au inteligenta unei moluste si cred la li se pare foarte amuzant sa faca asta.
Ioandelasal a zis drept caci ei au o lipsa mare de educatie si se cred mari, nu trebuie sa atragem atentie la asa ceva si trebuie sa stam departe de toti acesti nenormali, va dati seama ca ei sunt doar niste nebuni care nu au ce face cu vietile lor? Ei trebuie suspendati definitiv caci altfel vor strica site-ul cu toate magariile lor inutile. Pe acest site au fost si vor fi mereu oameni bolnavi mintal care sunt asa din nascare. Cati nenormali am vazut eu in viata asta care nu au un rost in viata lor si ne respira aerul in zadar.
Sper ca te-am ajutat
Păi, uită-te la halul în care măcelărești limba română, de exemplu. Apoi, încearcă să realizezi ce postare inutilă ai făcut. Cerșești să fii "trollat".
Cei nederanjați sunt și ei vai de mămica lor. Pentru început, reia clasele 1-4, că ești praf.
Te invit să asculți primele minute din https://youtu.be/jZyW_W8OnNw ce conțin un text și să -ți dai cu părerea. Pe de o parte, e adevărat, e comod să pierzi vremea cu nimicuri. Așa că mă duc să-mi rezolv treburile că după tot eu nu-s mulțumită fără să fi depus efort.
O noapte liniștită!
Atâta vreme cât nu afectează pe nimeni, în mod direct, poate că nici nu e relevantă chestiunea asta.
Sunt prietena cu Salontanul si ma intreaba de ce, dupa ce i-ai cerut prietenia, i-ai trimis mesaj cu jigniri si injuraturi. https://imgur.com/ihOFE5L
Nu-si aminteste ca el sa te fi injurat si jignit. Sau tie nu-ti place ce fac altii, ce faci tu iti place? L-ai mai si blocat ca sa nu poata sa te intrebe de ce te comporti asa.
Ce să vind mă?
Pai asa e daca iti schimbi poza de profil. te faci ca nu stii.