Categoria ar trebui de fapt sa se cheme "Sanatoriul TPU" si ar fi intru-totul un nume adecvat. Probabil ca ar mai ramane vreo 20-30 de useri in afara ei, dar asta e alta poveste.
Prea mica ca sa fie luata in serios
Atunci de ce nu facem toti o chestie de genul, sa inceteze cu prostiile astea sau ne stergem contul? Adica mno, e suficient ca daca o batranica te aude spunand "rahat" sa zica "beeei tinerrelhe, nu tee-a invvvatttat momic-ta sa vorbeesti civilazat?" Si uneori sentimentele sunt cel mai bine experimate prin acest limbaj. Oricum, e un site liber, cel putin ar trebui,
Balta are destul peste, oricum. Daca vreti discutii cu adevarat de calitate, exista Quora.
Mi-au sters toate raspunsurile in care spuneam adevarul despre ei
Iti spun eu altceva, degeaba spun unii utilizatori ca li se sterg raspunsurile aiurea, nimeni nu sterge nimic aiurea, asta sa fie clar, daca tu jignesti, zici chestii nasoale in privinta anumitor chestii, nu respecta intocmai regulamentul, sa fie foarte sanatos, decat 10000 de useri care jignesc si etc, mai bine 1000 dar foarte ok, esti de-acord cu mine?
Daca tu nu jignesti, iti vezi de treaba, le raspunzi corect la utilizatori, nu eronat ca mai devreme, si te mai si intrebi ba asta tu de ce imi dai eronat si nefolositor, si dupa chiar tu iti dai seama de gafele facute, pai atunci, cu toata stima si respectul fata de voi acesti utilizatori ai site-ului TPU, dar lasati-o incolo de treaba, ca nu asa se merge. Dam raspunsuri decat de dragul de a o face, pentru a ne creste rank-ul, pai mai bine nu mai dau frate, daca nu sunt in stare, nu cunosc macar 80% adevaratul sens al informatiei corecte, nu stiu sigur macar 50% daca este reala informatia, daca este corecta, stau frate in banca mea, raspund la ce stiu.
Nu m-a interesat niciodata rank-ul sa stii, niciodata asta, puteam sa am ultimul rank, daca stiu sa raspund, o fac, daca nu, stau linistit, ca nu imi pierd painea, nu imi ia nimeni gatul, ce rost are sa duc acel utilizator in eroare, dupa ce ca el oricum este dezorientat, ca nu degeaba intreaba pe aceasta comunitate, sunt 99% sigur de asta.
Cei care intreb flegmatic, li se vor raspunde la fel sau deloc, cel mai bine, ori intrebarea stearsa as putea spune eu.
Seara buna si dati raspunsuri corecte si normale daca vreti respect si toate cele,
Stima,
Eu am dat raspunsuri eronate din cauza ca m-am cam incurcat
puteai sa ma corectezi frumos, nu sa-mi spui ca n-am cunostinte in asa ceva
Am incercat de 3 ori sa iti explic, si tu tot pe a ta ai tinut-o(abia dupa un sfarsit ai inteles ideea, si chiar tu ai zis, ba poti sa-mi dai eronat ca oricum sunt eronate ), eu iti spuneam ca nu are legatura aia cu cealalta, iar tu tot pe a ta, nu ma bat cu morile de vant pentru ca niciodata nu are rost.
Lumea ma considera o persoana proasta, deci iti poti da seama de ce am tinut-o pe a mea.
Si n-am spus asta ca sa-ti cersesc mila, daca asa pare
Nu pot sa-ti evaluez raspunsul Robert insa...10 +! bravo! Raspunsul asta trebuie facut sticky pe undeva sa-l citeasca toata lumea. Mai ales aia de la aria tehnica!
Bravo! Ma bucur ca mai exista cineva pe TPU care chiar intuieste adevaratele intentii ale conducerii si ce useri fac legea pe aici.
In prima instanta a fost suspendat pentru 3 luni din cauza limbajului.
Dupa a injurat adminele pe privat si a fost blocat permanent.
Era cel mai util utilizator la categoria Tehnologie
E cam pustiu fara el
Era si unul dintre cei mai inteligenti useri de pe site.
Avea cunostinte foarte solide in IT.
LisaJulie întreabă: