| sabryna_4851 a întrebat:

De ce nu castiga Emma concursul?

16 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

La aceasta intrebare iti voi raspunde cu :
1) Cine este Emma?
2) Ce concurs?

| Asyul95 a răspuns:

Emma l-a castigat.

| vẵñåtoяUdỉñPådUяε a răspuns:

Puteti sa-mi dati vot:,, stupid" cati vreti! Urasc concursu ala! A dat domnu cel sfant si iubitor de oameni sa se termine! Si stiti de ce urasc concursu? Pt ca il urasc pe Bote. Si stiti de ce il urasc pe bote? Pt ca o urasc pe Bianca Dragusan. Oamenii de genul lor ne strica Romania.nu vedeti? Si cu ce ma incalzeste pe mine ca a castigat Emma aia concursu Next top model? S-a mai nascut o piți care ca faca curent plimbandu-se pe podium...Frate mai dati-o dracu de treaba ca ardem gazu degeaba.Nu-s destule top modele?!? Aaa.pai stai ca altfel nu poate Botezatu sa faca bani pe spinarea Romaniei.Oh.vai s-amar! Eu atat am avut de zis, imi pare rau daca suntesti de alta parere dar mi-a ajuns!

| Anonima568 a răspuns:

Emma a castigat dar nu cred ca va face cine stie ce... vorba lu`sara " emma va sta ceva si dupa aia va zice " m-am plictisit " " sincer eu imi doream sa castige madalina, macar ea avea un viitor bine stabilit

| PeStraziGoale a răspuns:

Ce mai vrei? A castigat deja laughing
ieeeelove struck

| SabinaRsT a răspuns:

Emma l-a castigat!

| Petre a răspuns:

Să belim ochii în TV mai mult. De aia.

| Petre a răspuns:

@chifteluța mă faci să ma simt... prost. Îmi plac chiloţii lui Bote.

| armand3004 a răspuns:

De fapt Emma va castiga.

| Shopiaalin a răspuns:

Emma a castigat concursul!

| fdd_7221 a răspuns:

Ea a castigat

| Ea12345 a răspuns:

Cu siguranta ca sunt fete mult mai bune si mai frumoase care ar fi putut castiga. Emma a fost foarte buna, din cate am vazut o eu in 2-3 secvente laughingBravo ei, cea mai tanara si printre cele mai frumoase din cate au aprticipat.happy

| hope2destiny a răspuns:

A castigatttlove struck

| Ionut01 a răspuns:

La castigat acum

| alinutza_4110 a răspuns:

Pai ea a castigat

| ѕოiℓε_8457 a răspuns:

Pai emma a castigat` :d

Întrebări similare