Când ai făcut poza, ai ținut aparatul (telefonul) culcat. În fișierul creat există o zonă unde se memorează această informație (orientarea). La afișare, majoritatea programelor citesc această informație și o folosesc pentru a „întoarce" poza astfel încât să apară pe ecrane „dreaptă". Mai puțin cel de pe TPU.
Așadar, folosește un editor de imagine și rotește poza forțat în poziția corectă, apoi o încarci aici.
Bot-ul TPU te uraste
stiu ca si pe mine ma uraste, iar sentimentul e reciproc
Vezi sa nu aiba aplicatia de galerie vreo functie sa le afiseze doar acolo ca fiind drepte, in rest ele sa fie toate culcate. Incearca sa le vizualizezi si cu alta aplicatie de deschis poze. Sau da mesaj catre userul TPU.RO si spune-i sa o modifice.
Da dar unde sa dau? Ca nu ma pricep prea bine.
In galerie sau unde poti vedea poza dreapta. Apasa pe Roteste la stanga si incearca sa pui din nou pe site.
Lasă poza că e faina arăți bine, am glumit. Văd că ești o fata educată rar mi s-a dat să văd așa ceva chiar îmi pare rău că am zis așa sper că nu te-ai supărat. Îți doresc numai bine.
Glumet mai esti )) Ii ok, stai linistit. Imi cer si eu scuze ca am reactionat asa. Ce'i drept ca sunt o fata baietoasa....cu par lung!
Am glumit gata calmează ti am zis că ești educată că mă așteptam să mă înjuri că altele nu te cunosc bea un pahar cu apa calmeazăte.
Eram si atunci calma
Mă bucur scumpo o seara faina.
Salut!
Redimensioneaza poza, ea probabil era prea mare in inaltime si ti s-a rasturnat pentru a o incadra. O poti face mult mai mica in general, si vezi atunci. Si eu am fost asa pana mai acum cateva saptamani.
LisaJulie întreabă: