Sunt pe aici din 2010. Din cate imi amintesc a fost de atunci cu juniori si seniori.
Nu stiu exact ce a fost inainte de inscrierea mea pe site.
Văd că unii ați cam luat-o pe arătură. V-ați abătut de la subiect. Incepeti să judecați pe alții.
Nu e frumos!
P.S. Ambivert de ce treci repede pe lista de ignor pe cei care te contrazic? Ai jignit si aici un utilizator.
Profiti de acest fapt ca sa nu fii raportat? Totusi poti fi.
Scuze LisaJulie că am scris la tine. Dar unii asa mai rezistă pe site.
Vad ca userul Ambivert a fost suspendat nelimitat
Cred ca au existat întotdeauna asa cum e acum doar ca se dădeau chestia aia de campionul zilei și răspunsuri apreciate de editori ceea ce, acum nu se mai oferă din ce vad. O bătaie de joc a devenit platforma asta. Nu mai are nici un haz, avea când ma certam eu cu unii de pe discord și făceam show, captam atenția dar eu atunci eram traumatizat ca mi-a murit mama și eram agresiv și provocat de unii prosti și proaste.
Raportul poste fi și nejustificat și întrebarea sa fie ștearsă. E o platforma comunista, nu prea are oricine dreptul la libera exprimare doar unii useri cum era Ioneasca aka Violeta.
Violeta a fost suspendata, nu prea avea voie sa zica ceva ce contravine regulilor, cand a facut asta, gata. Ea nu incalcase inca regulile, era reclamata doar ca nu convenea ce spunea, insa asta nu intra sub incidenta pedepselor.
Raportul se solutioneaza, nu se sterge intrebarea doar ca are raport, adminul se uita si vede daca e de de sters, daca nu, nu se sterge.
Venisera unii sa zica de ray nu stiu ce, si li s-a sters lor intrebarea.
Forumul nu trebuie neaparat sa aiba haz, ci sa fie o platforma de discutii, de informare, sa ne ajutam, sa invatam unii de la altii, chiar sa fie destul de serios. Ca exista aprecieri si ca sa se vada cum esti vazut de ceilalti, se da campionul sau ce sa mai dadea, rau nu era.
Eu ii dadeam argumente la ce ziceam cu verificare, nu ii placea, dar asta era, nu puteam sa nu spun nimic.
Pe mine nu m-a insultat, doar ca simteam ca nu ii convine ce ii spun, insa stia f clar ca asa era.
Imi spunea ca s-a vindecat de diabet, aici...nu tine, mai ales ca eu de 16 ani studiez domeniul ca a fost o pasiune.
I-am explicat ca nu s-a vindecat de nimic, ci doar manifestarea bolii a dat inapoi ca a luat masurile necesare, nu i-a placut dar aia e, trebuie sa ne confruntam cu adevarul.
Eu nu m-am suparat ca cineva mi-a spus ceva ce nu stiam sau imi spunea ca nu spun bine, din contra, m-am bucurat ca sa invat, pun mana si verific ce spune x, si ma conving eu daca zice bine sau nu.
Nu resping ce zice doar asa aiurea.
Desi daca mi se explica bine, simt eu notiunea si ajung singur la concluzia corecta.
Avea traume din copilarie, ca mereu inducea la copii sa faca ce zice mama, tata si sa nu comenteze. Ca uite asa se formeaza cu traume de raman toata viata carpele altora mai ales in relatii, obisnuindu-i ca nu au nimic de spus, nu conteaza ca au dreptate sau nu, ca nu au drepturi.
Copiii/adolescentii trebuie sa stie ca au si ei cuvant de spus, drepturi, ca si ei conteaza, dar evident sa nu faca ei prostii sa si-o ia in cap, deci au drepturi atat timp cat se comporta omeneste.
Problema era ca, cu mine nu mergea ca eram egali cum ar veni aceiasi varsta, nu putea spune "stiu eu mai bine tu esti mic" cum facea cu adolescentii de pe aici.
Si normal ca atunci cand ii spuneam public unde greseste, nu ii placea, in loc sa se indrepte se supara, nu prea mult, dar se supara, bine pe nutritie si diabet nu avea nici o sansa cu mine, ca eu explicam mecanismele si reiesea clar ca e asa.
Stai liniştit că violetta2022 a revenit azi pe TPU!
Pe bune? Și ce scrie acum?
LisaJulie întreabă: